Festival Ağustos sonu

Gebze Trabzonlular Derneği bayramın birinci günü dernek lokalinde bayramlaştı.

Festival Ağustos sonu

Gebze Trabzonlular Derneği bayramın birinci günü dernek lokalinde bayramlaştı.

08 Temmuz 2016 Cuma 13:30
Festival Ağustos sonu

 Gebze Trabzonlular Derneği bayramın birinci günü dernek lokalinde bayramlaştı. Dernek Başkanı Necdet Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Trabzonluların katıldığı bayramlaşma töreninde başkan Necdet Demirtaş çok önemli mesajlar verdi. Trabzonlular Derneğini Gebze bölgesinde çok önemli bir marka haline getirmeyi planladıklarını söyleyen Başkan Demirtaş, Gebze Bölgesindeki Trabzonluları tek bir çatı altında toplamak için girişimlere başladıklarını söyledi. 

FESTİVAL AĞUSTOS SONU
Başkan Demirtaş sözlerine şöyle devam etti; “ Öncelikle herkesin bayramını tebrik ediyorum. Dernek olarak ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Birçok hedefimiz var. İlk olarak geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Trabzonlular Festivalinin bu yıl ise ikincisini gerçekleştireceğiz. Festivalimiz Ağustos sonu Eylül başı gibi Tatlıkuyu mahallesinde yapılan Kapalı semt pazarında bir aksilik olmasa yapacağız. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda çok güzel bir organizasyon olacak. “dedi.
YENİ DERNEK LAKALİ
Trabzonluların Gebze bölgesindeki asıl nüfuslarını bulmak içinde çalışmalara başladıklarını söyleyen Necdet Demirtaş, “ Dernek lokalimizi kendine ait çok daha nezih bir mekâna taşımak için çalışmalara başladık. Şuan ki dernek lokali de bize ait olmasına rağmen Trabzonlulara yakışan bir yer arayışı içindeyiz’ ifadelerini kullandı

Son Güncelleme: 08.07.2016 13:31
Anahtar Kelimeler:
GebzeTrabzonlular
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38