Fikri Işık Başbakan

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, vekaleten Başbakan oluyor.

Fikri Işık Başbakan

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, vekaleten Başbakan oluyor.

07 Kasım 2017 Salı 15:15
Fikri Işık Başbakan

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, vekaleten Başbakan oluyor.

Başbakan Binali Yıldırım, ABD ile yaşanan vize krizinin ardından ilk kez Amerika'ya gidecek. 7-11 Kasım tarihlerinde ABD'de olacak olan Başbakan Yıldırım'ın yerine Başbakan Yardımcısı ve AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık vekaleten Başbakan olacak. Yeni Şafak'ın haberine göre, Başbakan Yıldırım’ın son dönemde yaşanan vize krizinin ardından ilk kez gerçekleştireceği Amerika ziyaretinde ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile Washington’da bir araya gelecek. Başbakan Yıldırım’ın New York ekonomisi konulu bir toplantıya katılacağı belirtiliyor.

Vize krizinden sonra ilk ziyaret

Türkiye ve ABD arasındaki vize gerginliği Ekim ayında ABD Ankara Büyükelçiliği’nin turizm, tıbbi tedavi, ticaret, geçici iş ya da çalışma için Türkiye’ye vize vermeyi durduracağını açıklamasının ardından başladı. Sonrasında krizin büyümesine yol açan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un FETÖ'den tutuklanmasıyla Amerika ile Türkiye arasındaki vize sorunu giderek artmıştı.

Anahtar Kelimeler:
IşıkBaşbakanFikri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38