banner28
banner23
banner36

“Gençleri geleceğin dünyasına hazırlayacağız”

Dünyanın teknoloji alanında büyük bir değişim geçirdiğini belirten Büyükakın, “Gençleri geleceğin dünyasına hazırlayacağız” dedi.

“Gençleri geleceğin dünyasına hazırlayacağız”

Dünyanın teknoloji alanında büyük bir değişim geçirdiğini belirten Büyükakın, “Gençleri geleceğin dünyasına hazırlayacağız” dedi.

16 Ocak 2019 Çarşamba 18:36
“Gençleri geleceğin dünyasına hazırlayacağız”

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez ilçesinde gençlerle biraraya geldi.Ev sohbetinde gençlere hitap eden Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan ödüllü Kılavuz Gençlik Modelini ilk zamanlar kurgularken, dinamik bir gençlik yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Bu amaç çerçevesinde her alanda önce lider gençler yetiştirecekleriniifade eden Büyükakın “Kocaeli’nde yaşayan her bir gencin spor ve güzel sanatların bir dalıyla amatör veya profesyonel olarak ilgilenmesi ilk hedeflerimiz arasında. Aynı zamanda her gencimizin en az bir yabancı dil bilmesini arzu ediyoruz. İyi bir gençlik yetiştirerek, nitelikli insanların yaşadığı bir Kocaeli oluşturmak amacındayız” dedi.


GELECEĞİMİZ ÇOK PARLAK ÖNGÖRÜLÜYOR
Gençlere bilginin günümüzün en önemli gücü olduğunu söyleyen Büyükakın “Bilgiye hakim olan her konuya hakim olur. Önümüzdeki dönemde bunu başaramayan ülkeler, kendilerine üst sıralarda yer bulamayacak. 2030 yılında Çin’in dünya 1’incisi olduğu, Türkiye’nin ise 5’inciliğe yükseldiği bir dünyada yaşayacağımız öngörülüyor. Avrupa yaşlanan nüfusuyla bu yarışın dışında kalacaktır. Türkiye dinamik ve eğitimli nüfusuyla dünyanın en büyük ekonomilerinden birine sahip olacak. Gençlerimizi buna hazırlamak istiyoruz. Bunun için her okulumuza kodlama sınıfları açacağız, robotik eğitimleri vereceğiz. Gençleri geleceğin dünyasına hazırlayacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38