Genel sekreterliğe, Dr. Hayri Baraçlı atanabilir

Büyükşehire genel sekreterin kim olacağı tartışılırken İBB’nin genel sekreteri Hayri Baraçlı’nın da ilimize atanabileceği belirtiliyor.

Genel sekreterliğe, Dr. Hayri Baraçlı atanabilir

Büyükşehire genel sekreterin kim olacağı tartışılırken İBB’nin genel sekreteri Hayri Baraçlı’nın da ilimize atanabileceği belirtiliyor.

08 Nisan 2019 Pazartesi 22:09
Genel sekreterliğe, Dr. Hayri Baraçlı atanabilir

Genel sekreterlik için ilk planda adı geçenler arasında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, KocaeliÜniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Öznur Gökkaya ve Körfez Belediyesi eski Başkanı Yunus Pehlivan yer alıyordu.

HAYRİ BARAÇLI ATANABİLİR

Dün yeni bir isim daha zikredilmeye başladı. Yeni teoriye göre İstanbul seçimlerini AKP kaybederse, buradaki birçok bürokrat seçimin kazanıldığı illere gönderilecek. Oluşan bu kanaate göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreterlik makamına, 2014 yılından bu yana İstanbul’da genel sekreterlik yapan Dr. Hayri Baraçlı’nın kentimize atanabileceği ifade ediliyor.

Dr. Hayri Baraçlı kimdir?

1966 yılı İstanbul doğumlu olan Dr. Hayri Baraçlı; ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1989 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden (YTÜ) endüstri mühendisi olarak mezun oldu. Yüksek lisans ve doktora öğrenimini YTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü’nde tamamladı. Kalite yönetimi, finansman, yatırım planlaması ve mühendislik ekonomisi derslerini YTÜ ve Hava Harp Okulu’nda veren Baraçlı, 1999 yılından bu yana aynı üniversitenin endüstri mühendisliği bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Baraçlı, ayrıca Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Proje Koordinatörlüğü, Milli Prodüktivite Merkezi Yönetim Danışmanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu Denetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üyelikleri bulunan Dr. Baraçlı’nın kamu ve özel sektörde stratejik yönetim ve planlama, işletme yönetimi, yeniden yapılandırma, reorganizasyon ve insan kaynakları yönetimi, yatırımların fizibilitesi ve etütleri, verimlilik yönetimi gibi konularda çalışmaları bulunmaktadır.

YTÜ Rektör Danışmanı, Halkla İlişkiler Koordinatörü ve İnsan Kaynaklarını Geliştirme Merkezi Başkanlığı görevlerinde bulundu. Temmuz 2009’da İETT İşletmeleri Genel Müdürü oldu. 20 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri görevine atanan Baraçlı, evli ve üç çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Son Güncelleme: 09.04.2019 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38