‘’Görevimiz, bu ülkeye iyi insan yetiştirmek’’

Başkan Karaosmanoğlu Eğitim- Bir Sen’in düzenlediği birlik ve beraberlik etkinliğine katıldı

‘’Görevimiz, bu ülkeye iyi insan yetiştirmek’’

Başkan Karaosmanoğlu Eğitim- Bir Sen’in düzenlediği birlik ve beraberlik etkinliğine katıldı

30 Mart 2016 Çarşamba 16:37
‘’Görevimiz, bu ülkeye iyi insan yetiştirmek’’

 Memur- Sen’e bağlı Eğitim- Bir Sen 2. No’lu Şubesinin Antikkapı Restaurant’ta düzenlediği etkinlikte konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisinin de bir eğitimci olduğunu dile getirerek” Görevimiz bu ülkeye iyi insan yetiştirmektir. Eğitime son derece önem veriyorum. Eğitimsiz kalkınamayız ve gelişemeyiz” dedi.

 

EĞİTİMCİLER İLGİ GÖSTERDİ

Birlik ve beraberlik etkinliğine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Akkuş, KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, öğretim üyeleri, akademisyenler ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri katıldı.

 

SENDİKACILIĞIN GÖREVİ

Etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu” Birlik ve beraberlik tanışma gecesinde olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Bende bir eğitimciyim. Mesleğim sorulduğu zaman öğretmenim, eğitimciyim diyorum. Eğitime son derece önem veriyorum. Eğitimsiz kalkınamayız ve gelişemeyiz. Huzurlu olmalıyız. Bir araya gelmek sinerjiyi ortaya çıkarır. Sendikacılık, çalıştığı ortamın huzuru ve kardeşliği, dayanışması orada gördüğümüz değeri yükseltmek demektir” ifadelerini kullandı.

 

HAYIRLI İNSAN OLMAK

Ne kadar olumsuzluklar olursa olsun gençliğin eğitimine tam seferberlikle devam edeceklerinin altını çizen Başkan Karaosmanoğlu” İnsanımızı yoğuran eğitimcilerimizdir. Gençlerimize hayatı, edebi, ahlakı doğruluğu, fedakarlığı, güzel şeyleri verememişsem bu bir eksikliktir. İnanıyorum ki eğitim bir sen sendikamızın hedefi, bu ülkeye hayırlı ve sorumluluk sahibi insan yetiştirmektir. İşte bu insanları sizler yetiştiriyorsunuz” şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 30.03.2016 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38