Hasta yakını güvenliği dövdü

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin güvenliği, bir hastanın yakını tarafından öldüresiye dövüldü

Hasta yakını güvenliği dövdü

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin güvenliği, bir hastanın yakını tarafından öldüresiye dövüldü

25 Mart 2016 Cuma 16:09
Hasta yakını güvenliği dövdü

 Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kocaeli Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olan Mustafa Alkan (37) ile poliklinikler bölümünün önüne araç park eden hasta yakını arasında tartışma çıtı. Tartışmanın büyümesi üzerine henüz ismi öğrenilemeyen hasta yakını, güvenlik görevlisi Mustafa Alkan'ı öldüresiye dövdü. Kavga sırasında saldırgan hasta yakını Alkan'ın kafasını beton kaldırımlara vurdu.

 

MAVİ KOD ALARMI

Kavga nedeni ile hastanede saldırı, darp durumlarında uygulanan Mavi Kod alarmı verildi. Hastanede görevli diğer özel güvenlikler kavgayı ayırmakta zorlanırken, olay yerine takviye polis ekipleri sevk edildi.  Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik görevlisine saldıran şahsı gözaltına alarak Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürdü. Feci şekilde darp edilen Mustafa Alkan ise tedavi altına alındı. Alkan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 25.03.2016 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38