İki TIR’a çarptı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi D­100 karayolu yol yapım çalışma alanında önündeki TIR’a arkadan çapan otomobil karşı yöne geçerek bir başka TIR’la çarpıştı.

İki TIR’a çarptı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi D­100 karayolu yol yapım çalışma alanında önündeki TIR’a arkadan çapan otomobil karşı yöne geçerek bir başka TIR’la çarpıştı.

15 Şubat 2015 Pazar 12:47
 İki TIR’a çarptı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi D­100 karayolu yol yapım çalışma alanında otomobilin önündeki TIR'a arkadan çapan otomobil karşı yöne geçerek bir başka TIR'la çarpıştı. Kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken sürücüsü ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre İzmit istikametine gitmekte olan Ayşem Tuğçe G. (23) idaresindeki 54 PD 704 plakalı otomobil, D­100 karayolu Goodyear sapağı köprülü kavşak yapım çalışmaları başlangıcında önünde gitmekte olan Kadir K. idaresindeki 34 DR 6914 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil karşı yöne geçti. Bu esnada karşı yönden gelen Dursun Ali L. idaresindeki 54 TY 828 plakalı TIR ise önüne düşen otomobile çarptı. Kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken, sürücüsü Ayşem Tuğçe G. ise araç içinde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Ayşem Tuğçe G., ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken trafik bir müddet kontrollü olarak verildi. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 16.02.2015 00:58
Anahtar Kelimeler:
IkiçarptıTIR’a
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38