İzciler Hayvanat Bahçesini Ziyaret Etti

Sosyal Projeler kapsamında Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu İzciler, Darıca Hayvanat Bahçesini ziyaret etti.

İzciler Hayvanat Bahçesini Ziyaret Etti

Sosyal Projeler kapsamında Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu İzciler, Darıca Hayvanat Bahçesini ziyaret etti.

17 Şubat 2015 Salı 09:25
İzciler Hayvanat Bahçesini Ziyaret Etti

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor İzcilik Branşı Uluğbey İzci ünitesi Sosyal Projeler kapsamında Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkını ziyaret etti. Faaliyete izci liderlerinden Gülden Parlak, Mustafa Özkar, Ayşathan Atagün ve otuz sporcu katıldı. Stresten uzaklaşmak ve motivasyon sağlamak amacıyla Darıca Hayvanat Bahçesini gezen İzciler, ziyaret öncesi parkın konferans salonunda rehberler tarafından bilgilendirildi. Parkta bulunan hayvan ve bitkiler hakkında ayrıntılı bilgi alan izciler ayrıca doğayı korumak için dikkat etmeleri gereken konular ve uymaları gereken kurallar konusunda da bilgilendirildi.

 ZİYARET İKİ SAAT SÜRDÜ

Hayvanlar ve bitkiler hakkında merak ettikleri konular hakkında sorular da soran öğrenciler konferansın ardından rehberler eşliğinde parkı gezdi. Merak ettikleri hayvanların karakteristik özellikleri hakkında bilgiler alan öğrenciler aslandan, sürüngene, balıklardan ve kuşlara kadar pek çok türde nesli tükenmekte olan hayvanı yakından görme fırsatı buldu. Türkiye'nin en fazla hayvan türünü barındıran Darıca Hayvanat Bahçesinde izciler, 250'ye yakın hayvan ve 600'e yakın bitki türünü tanıma ve yakından inceleme imkanı buldu. Yaklaşık iki saat süren gezi sonrası mavi beyazlı izciler ziyaretten oldukça memnun ayrıldı.

Son Güncelleme: 19.02.2015 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38