İzmit'li Ulaş intihar etti

İzmit'te oturan 25 yaşındaki Ulaş Sevim, girdiği bulanım sonrasında intihar etti

İzmit'li Ulaş intihar etti

İzmit'te oturan 25 yaşındaki Ulaş Sevim, girdiği bulanım sonrasında intihar etti

25 Ekim 2016 Salı 13:05
İzmit'li Ulaş intihar etti

 İzmit Bayındırlık Kalıcı Konutları’nda oturan ve çevresinde oldukça sevilen Ulaş Sevim, canına kıydı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; İzmit Bayındırlık Konutları’nda oturan ancak daha önce uzun yıllar Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde ikamet eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan 25 yaşındaki Ulaş Sevim, çevresinde çok seviliyordu. Süleyman Sevim ile Gülşen Sevim’in 6 çocuğundan biri olan Ulaş Sevim, bir süredir bunalımdaydı. Geçirdiği sıkıntılar nedeniyle tedavi gören Sevim, dün gece bilinmeyen bir nedenden dolayı Semerkand Vakfı’nın bahçesine gitti.

ARKADAŞLARI ŞOKA GİRDİ

Yanında getirdiği tüfeği alnına dayayan genç, yaşamına son verdi. Sabah saatlerinde gencin cansız bedenini görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin yaşamını yitirdiği belirlendi. Polisin incelemesinin ardından gencin cenazesi otopsisi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Gencin ölüm haberini alanlar, büyük şaşkınlık yaşadı. Sevim’in arkadaşları onun psikolojik sıkıntısının geçtiğini ve neden intihar ettiğine bir anlam veremediklerini ifade ettiler. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 25.10.2016 13:07
Anahtar Kelimeler:
IzmitIntiharUlaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38