banner28
banner23
banner36

Jean-Claude VanDamme Kocaeli'ni beğendi

Aksiyon filmlerinin en çok aranan isimlerinden Belçikalı ünlü oyuncu Jean-Claude VanDamme, ortağı olduğu spor ve yaşam merkezi zincirinin inşaatında incelemelerde bulunmak için Kocaeli’ye geldi.

Jean-Claude VanDamme Kocaeli'ni beğendi

Aksiyon filmlerinin en çok aranan isimlerinden Belçikalı ünlü oyuncu Jean-Claude VanDamme, ortağı olduğu spor ve yaşam merkezi zincirinin inşaatında incelemelerde bulunmak için Kocaeli’ye geldi.

20 Aralık 2017 Çarşamba 15:23
Jean-Claude VanDamme Kocaeli'ni beğendi

Aksiyon filmlerinin en çok aranan isimlerinden Belçikalı ünlü oyuncu Jean-Claude VanDamme, ortağı olduğu spor ve yaşam merkezi zincirinin inşaatında incelemelerde bulunmak için Kocaeli’ye geldi. Dün akşam saatlerinde Kocaeli’ye gelen Jean-Claude Van Damme, İş adamları Taner Barlas, Ronnie Miller ve Burçin Şahin ortaklığında Kocaeli’nin İzmit ilçesinde açacağı spor ve yaşam merkezi zincirinin inşaatında incelemelerde bulundu. Kocaelili vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Van Damme, incelemeler sonrasında basın mensupları ile bir araya geldi.

“İstanbul’un etrafında böyle güzel bir yer olduğunu görmedim hiç”

Kocaeli’yi çok beğendiğini ifade eden Van Damme, “Kocaeli çok güzel bir şehirmiş. İstanbul’un etrafında böyle güzel bir yer olduğunu görmedim hiç. Türkiye’de olmaktan çok mutluyum. Buraya beni davet eden arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum buradan. Aksiyon, drama ve komedi türündeki programımı önümüzdeki günlerde Türkiye’de de gösterime sokacağım. Sporu çok seviyorum ve her zaman güzel bir fitness salonu zinciri açma hayalim vardı. Uluslar arası bir proje bu. Bu hayalimin ilk örneğini ortağım Burçin Şahin ile burada açmayı planlıyoruz” dedi.

“Türkiye’yi ve Türleri çok seviyorum”

Basın mensuplarının “Neden Türkler ile ortaklık yapmak istiyorsunuz” sorusuna cevap veren Van Damme, “Türkiye’yi ve Türleri çok seviyorum” ifadelerine yer verdi.

“Her zaman, her dakika spor yapmayı seviyor, yapıyor ve bunun aşığı”

Daha sonra konuşan işadamı Burçin Şahin: proje hakkında bilgi vererek, “Jean-Claude Van Damme, Ronnie Miller ve Burçin Şahin ve benim ortaklığımda tüm Dünyada açmayı planladığımız spor açma salonu projemiz var. Jean-Claude Van Damme, Hem Amerika’da hem de Dünyada çok sevilen sporcu, yapımcı, oyuncu kendisi. Çok kompleks bir insan. Her zaman, her dakika spor yapmayı seviyor, yapıyor ve bunun aşığı. Biz de kendisiyle böyle bir proje gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
JeanClaudeVandamme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38