Kaçakçılara ağır darbe

Kocaeli'de düzenlenen 3 operasyonda, 367 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi, 6 kişi gözaltına alındı

Kaçakçılara ağır darbe

Kocaeli'de düzenlenen 3 operasyonda, 367 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi, 6 kişi gözaltına alındı

22 Kasım 2016 Salı 15:31
Kaçakçılara ağır darbe

 İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İzmit ilçesi TEM Otoyolu İstanbul istikameti Gültepe mevkisinde durdurulan tankerde arama yapıldı. Aramada, 164 bin 500 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgisi olduğu tespit edilen E.K. gözaltına alındı. TEM Otoyolu İstanbul istikameti Dilovası Rampası mevkisinde bir tırda gerçekleştirilen aramada da 25 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili A.A, A.A. ve M.İ. yakalandı.

 

TANKERİ DURDURDULAR

Ayrıca TEM Otoyolu İstanbul yönü Gültepe mevkisinde durdurulan bir tankerde ise 178 bin paket kaçak sigara bulundu. Zanlılar A.Y. ve F.D. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen A.Y. ve F.D. tutuklandı, E.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zanlılar A.A, A.A. ve M.İ'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Son Güncelleme: 22.11.2016 15:32
Anahtar Kelimeler:
KaçakSigaraIzmitOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38