KADIN DOSTU KENT HATIRA ORMANI AĞAÇLANDIRMASI YAPILDI.

Körfez Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Teknik Kurulu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında;

KADIN DOSTU KENT HATIRA ORMANI AĞAÇLANDIRMASI YAPILDI.

Körfez Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Teknik Kurulu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında;

14 Mart 2019 Perşembe 11:40
KADIN DOSTU KENT HATIRA ORMANI AĞAÇLANDIRMASI YAPILDI.

KADIN DOSTU KENT HATIRA ORMANI AĞAÇLANDIRMASI YAPILDI.

KÖRFEZ İLÇESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

  1. Körfez Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Teknik Kurulu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında; İlçe Tarım ve Orman Müdürü Semra KOŞUMCU, Körfez Orman İşletme Şefi Nazım KAYADİBİ ve Körfez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Cemil ARSLAN koordinatörlüğünde, 11 Mart 2019 tarihi saat 15:00’da Körfez İlçesi, Belen Köyü, Erikli Mevkiinde “Kadın Dostu Kent Hatıra Ormanı” ağaçlandırması gerçekleştirildi.

  1. Körfez Kaymakamı Sayın Dr. Hasan Hüseyin CAN ve kıymetli eşi Sayın Şengül CAN, Jandarma Komutan Vekili Erhan KEÇELİOĞLU, Körfez İlçe Belediye Başkan Yardımcısı İsa TAŞ, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf AYDIN, Kocaeli Üniversitesi Hereke Meslek Yüksekolulu Müdür Yardımcısı Aysen ŞİMŞEK KANDEMİR ve öğrencileri, kurum amirleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin TOL, Körfez Ticaret Odası Kadın Girişimcileri, Körfez İlçe Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü Aslı KUŞ, Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Çevre Müdürlüğü yetkili ve çalışanları, Halk Eğitim Müdürü Nilüfer ÖZDEMİR ve Usta Öğreticiler, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl ve İlçe Teknik Kurul Üyeleri, Mahalle Muhtarları, İlimtepe 17 Ağustos İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü ve öğrencileri ve Kaymakamlık personeli ile programa yoğun katılım sağladılar.

  1. Körfez Kaymakamı Sayın Dr. Hasan Hüseyin CAN ve eşi Şengül CAN’ın fidan dikimi ile başlayan etkinliğimiz, diğer katılımcıların fidanlarını dikmeleri ve toplu fotoğraf çekimi ile devam etti.
  2. Geçmişten günümüze tarihte yer bırakan Kadınların isimleri ve katılımcıların isimlerinin yazılı olduğu kartlar fidanlar üzerine bağlanarak, isimleri yaşatıldı.
  3. Tüm katılımcılar “Dikili Ağaç” ları olduğu ve böyle bir etkinlikte yer olmış olmalarından dolayı çok mutluydular.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38