Kan donduran ifade!!!!

Eskihisar Karakol Komutanı Teğmen Ahmet Akalın'ın emniyette verdiği ifadesi darbe girişiminin FETÖ ile olan iş birliğini ortaya koydu

Kan donduran ifade!!!!

Eskihisar Karakol Komutanı Teğmen Ahmet Akalın'ın emniyette verdiği ifadesi darbe girişiminin FETÖ ile olan iş birliğini ortaya koydu

21 Temmuz 2016 Perşembe 11:35
Kan donduran ifade!!!!

 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminin ardından gözaltına alınan Eskihisar Karakol Komutanı Teğmen Ahmet Akalın'ın emniyette verdiği ifadesinde o gece yaşananlarla ilgili gerçekleri gözler önüne serdi. Darbe girişimi ile FETÖ Paralel Devlet Yapı arasındaki bağlantıların anlatıldığı ifadede gece 03.30'da toplanıp 04:00'de yönetime el konulacağı yer aldı. Akalın ifadesinde darbe öncesi herkese nasıl görev dağıtıldığını da anlattı.

 

'O NE DİYORSA YAPARSINIZ' DEDİLER

Eskihisar Karakol Komutanı Teğmen Ahmet Akalın'ın emniyetteki ifadesinde, bir evde oturduklarını belirterek, "Vedat Çetin bize hitaben 'bizden bir subay abi gelecek, sizi arayacak. O ne diyorsa yaparsınız, içeriğini bilmiyorum' dedi. Daha sonra rutin şeyler konuşarak bir müddet sohbet ettik ve evden ayrıldık" dedi.

 

TURKCELL'İ BASACAĞIZ

İfadesinde kendisinin 20 günlük senelik izine ayrıldığını belirten Akalın, "Göreve 17.07.2016 günü başlayacaktım. 15.07.2016 günü saat 16:20 sıralarında İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdulkadir Öz beni kendi kullandığım cep telefonundan arayarak, yanına davet etti. Bende zaten lojmandaydım ve hemen yanına gittim ve içeriye girdim. Benden sonra içeriye Üsteğmen Arda Uzun ve Mehmet Özen de girdiler. Oturduk ve konuşmaya başladık. Abdulkadir Yüzbaşı bize hitaben 'sizi bir subay arayacaktı ya, o benim. Zulüm var. Bu zulmü müslüman müslümana yapmaz  4 bine yakın abimiz Almanya'ya kaçtı. Onlar bize yapmadan biz yapacağız. Allah izin verirse 04:00 gibi yönetime el koyacağız.  Cumhurbaşkanını özel kuvvetler gözaltına alacak. Bizim işimiz kolay. Turkcell'i basacağız. Zaten az sayıda özel güvenlikçi var, bize direnmezler. Zaten sıkı yönetim komutanının emriyle gideceğiz ve 3-4 saat içinde işimiz bitmiş olur, biz de döneriz' dedi. Ben bu konuşmalar üzerine büyük bir şok yaşadım. Duyduklarıma inanmıyordum. Saat 03:20 gibi birlikte buluşmak üzere herkes kalktı ve oradan ayrıldık. Ben hemen eve geçtim.

Son Güncelleme: 21.07.2016 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38