banner28

Karaosmanoğlu, Bakan Işık’ı ağırladı

Türkiye Cumhuriyeti 65. Hükümet kabinesinde Milli Savunma Bakanlığı’na getirilen AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Resmi törenle karşılanan Bakan Işık’ı karşılama programında Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve personel hazır bulundu.

Karaosmanoğlu, Bakan Işık’ı ağırladı

Türkiye Cumhuriyeti 65. Hükümet kabinesinde Milli Savunma Bakanlığı’na getirilen AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Resmi törenle karşılanan Bakan Işık’ı karşılama programında Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve personel hazır bulundu.

09 Haziran 2016 Perşembe 14:45
Karaosmanoğlu, Bakan Işık’ı ağırladı

 Başkan Karaosmanoğlu, Bakan Işık’ı ağırladı

 

Türkiye Cumhuriyeti 65. Hükümet kabinesinde Milli Savunma Bakanlığı’na getirilen AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.  Resmi törenle karşılanan Bakan Işık’ı karşılama programında Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve personel hazır bulundu.

 

KOCAELİ HALKI OLARAK ÇOK SEVİNDİK

Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterinin imzalanması ve karşılıklı hediyeleşme sonrası bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Milletvekilimiz ve Kocaeli’mizin evladı Fikri Işık kardeşimizin Milli Savunma Bakanı olarak görevlendirilmesinde Kocaeli halkı ve ben de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çok sevindik. Şehrimizin bir bakanı olmasaydı üzülürdük. Kentimiz ve bizler açısından çok güzel oldu. İnşallah bütün bu fırsatları hizmete döndürmek hepimizin gayesi olacaktır. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda gösterdiği başarıyı, Milli Savunma Bakanlığında da gösterecektir. Bakanımıza tekrar başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin. Yeni görevi hayırlı hizmetlere vesile olsun” dedi.

 

BAKAN IŞIK: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

65. Hükümette Milli Savunma Bakanı olarak görev yapan Kocaeli Milletvekili ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık da yaptığı konuşmada, “Mili Savunma Bakanı olarak kentimize yaptığım ilk resmi ziyarette Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımıza konuk olmak bizim için büyük bir onur vesilesidir. Önce şunu belirtmek isterim. Ben bu şehrin bir insanıyım. Hiçbir zaman sadece Kocaeli Milletvekili olarak kendimi görmedim. Kocaeli insanı olarak gördüm. Her zamanKocaeli’nin ihtiyaçların karşılanmasında, geleceği güvenle ve en iyi bir şekilde hazırlamasında hep kendimi sorumlu hissettim.  Ve bugüne kadar bütün arkadaşlarımızla sorumluluğu yerine getirmenin gayreti içerisinde olduk. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ağabeyimiz Başkanlığı 2004 yılında devraldıktan sonra, şehrimiz çok büyük bir hizmet hamlesini Allah'a şükürler olsun yaptı.  Bu güzel hizmetleri şehrimize kazandırdı ve biz bununla her zaman iftihar ettik. Bu süreçte elimizden gelen desteği ve katkıyı verme gayreti içerisinde olduk” diye konuştu.



BAKAN IŞIK: ELBİRLİĞİYLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

‘’Gerek İl Başkanlığımız ve Milletvekili olduğumuz dönemde gerekse son olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak şehrimize katkı sağlamanın gayreti içerisinde olduk’’ diyen Bakan Fikri Işık, “Şimdi de Milli Savunma Bakanı olarak da bu gayretimizi arttırarak sürdüreceğiz. Başkanımızın yaptığı ve yapacağı projelere en güçlü desteği vermenin gayreti içerisinde olacağız. Kocaeli, Türkiye'nin en hızlı gelişen şehirlerinden bir tanesidir.  Kocaeli nüfus artışı hızının en büyük olduğu illerinden birisidir. Adeta İstanbul'un boğazı niteliğinde olan bir şehir olduğu için bu kentin ihtiyaçları hiçbir zaman bitmeyecektir. Bir taraftan ihtiyaçları karşılayacağız, diğer taraftan da bu şehri geleceğe hazırlayacağız. Milletvekili arkadaşlarımızla, Valimizle, teşkilatımızla, ilçe belediye başkanlarımızla, bütün kamu ve kurum kuruluşlarımızla Büyükşehir Belediyemizin yaptığı ve yapacağı hizmetlerin destekçisi olacağız. Çok şükür Kocaeli'de çok güzel birlik, beraberlik ve uyum var.  Bu uyumun sürmesi Kocaeli halkının daha fazla iyi ve hızlı hizmet alması anlamına geliyor. Bugüne kadar olduğu gibi elbirliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Son Güncelleme: 10.06.2016 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38