banner28

Kocaeli ezdi geçti 4-2

Kocaelispor ile Demirspor arasında oynanan maç Derince Stadı'ndaydı. Derince Stadı dün tarihi günlerinden birisini yaşadı.

Kocaeli ezdi geçti 4-2

Kocaelispor ile Demirspor arasında oynanan maç Derince Stadı'ndaydı. Derince Stadı dün tarihi günlerinden birisini yaşadı.

06 Mart 2016 Pazar 18:36
Kocaeli ezdi geçti 4-2
 
Kocaelispor ile Demirspor arasında oynanan maç Derince Stadı'ndaydı. Derince Stadı dün tarihi günlerinden birisini yaşadı.

BAL 12.Grup lideri Kocaelispor, sezonun 18. haftasında kentlisi Demirspor ile Derince'de karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Sefa, Oğuzhan, İshak ve Burak Süleyman'ın golleri ile 4-2 mağlup eden Kocaelispor üst üste 13 toplamda da 16. galibiyetine imza attı

 

16.GALİBİYETİ ALDI…

Dün Derince'de tarihi bir gün geride kalırken, Derince Stadı'nın tribünlerinde etrafında binlerce Yeşil Siyahlı taraftar takımını coşkulu bir şekilde destekledi. Gebzespor bu hafta berabere kalınca Kocaelispor ile Gebzespor arasındaki puan farkı 13'e çıktı. Hereke Yıldızspor da ilk yarıda zorlandığı maçta Babaeski'yi 6-2 yendi ve Demirspor ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Kocaelispor önümüzdeki hafta Edirnespor'u konuk edecek. Bu maçın hangi gün oynanacağı ise hafta arasında belli olacak.

 

BİN KİŞİLİK TRİBÜN DOLDU

1000 kişilik tribün tıklım tıklım doldurdu. Hakim tepeden maçı izleyen taraftar ile tribünden izleyen taraftar maç öncesi ve maç içinde karşılıklı tezahürat yaptı. 90 dakika boyunca Kocaelispor'u coşkulu bir şekilde destekleyen Yeşil Siyahlılar, Demirspor'u da tribüne davet etti. Bu arada maçın 10. dakikasında 4, 25. dakikasında da 1 adet işaret fişeği gönderildi ve tüm Derince'ye -Burada Kocaelispor'un maçı var- mesajı gönderildi. Öte yandan ilk yarının sonlarına doğru tribünler arasında gerginlik çıktı. Ancak gerginlik uzun sürmeden sona erdi.

 

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ İÇİN ANLAMLI PANKART

Kocaelispor Kulübü, dünkü maçta yine sosyal bir pankartla sahaya çıktı. Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile "Kadınım Anam, Bacım, Kızım, Baştacım" pankartı açtı. Futbolcular alkışlarla saha içine girdi.

 

ORTAKCI'NIN 11'İ

Kocaelispor'da Teknik Direktör Ergun Ortakcı Demirspor maçında antrenmanlarda denediği kadroyu sahaya sürdü. Kalede Kılıç, savunmanın sağında Kadir Gezer, solunda Ali Keten, savunma ortasında M.Emin ve M. Başak, önlerinde Mesut ve Mert Yavuz, sağda Sinan, solda Burak Süleyman, forvet arkasında Sefa ve ileride ise Oğuzhan Türkmen 11'i ile sahaya çıktı.

 

KETEN, DEMİR'E RAKİP OLDU

Devre arasında Demirspor'dan transfer edilen Ali Keten dünkü maçta sahaya 11'de çıktı ve eski takım arkadaşlarına rakip oldu. Demirspor'dan gelen bir diğer transfer Kaleci Can Emre 18 kişilik kadroda yer almadı.

 

MÜKEMMEL HAVA VE ZEMİN

Derince Stadı'ndaki maçta hava ve zemin şartları futbol oynamaya son derece elverişliydi. 18 derecelik sıcaklıkta saha zemini iki takımın pas alışverişi yapmalarını kolaylaştırdı.

 

İSHAK GOLLE TANIŞTI

Dünkü maça yedek başlayan İshak ikinci yarının başına oyuna girdi ve 5 dakika sonra topu filelerle buluşturdu. Golün asistini Burak Süleyman yaptı. 

Son Güncelleme: 06.03.2016 18:37
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38