Kocaeli Üniversitesinde olaylar çıktı

Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için Kocaeli Üniversitesi'nde bir araya gelen öğrencilere polis müdahale etti.

Kocaeli Üniversitesinde olaylar çıktı

Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için Kocaeli Üniversitesi'nde bir araya gelen öğrencilere polis müdahale etti.

18 Mart 2016 Cuma 14:55
Kocaeli Üniversitesinde olaylar çıktı
Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampusu’nda düzenlenen Ali İsmail Korkmaz anmasına çevik kuvvet polisi müdahale etti. Yapılan müdahalede çok sayıda öğrenci gözaltına alındı.

Kocaeli Üniversitesi öğrencileri Eskişehir’deki Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ı anmak için saat 12.30’da Kocaeli Üniversitesi Sosyal Tesislerinde toplanan öğrenciler ve Çanakkale Zaferi’nin 101. yılını kutlamak için toplanan başka bir grup arasında gerginlik yaşandı. Çanakkale Zaferi’ni kutlamak isteyen grup Ali İsmail Korkmaz’ı anmak isteyen grubun olduğu alana yürümek istedi. Polis ekipleri grupların karşılaşmaması için öğrencileri durdurdu.  Polis Çanakkale Zaferi için gelenleri kalkan koruması altında Kampusun B kapısına götürdü. Uzaklaştırılan öğrenciler burada bir süre slogan attıktan kısa süre sonra dağıldı.

 

ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR

 Ali İsmail Korkmaz’ı anmak için toplan gruba polis ‘Yaptığınız eylem yasal değildir. Dağılın yoksa müdahale edilecektir’ dediği öğrenildi. Polisin dağılın ihtarına uymayan öğrenciler çevik kuvvetin sert müdahalesi ile karşılaştı. Müdahalenin ardından çok sayıda öğrenci gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 21.03.2016 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38