banner28
banner23
banner36

KÖRFEZ SAADET SARIDOĞAN DEDİ

31 Mart yerel seçimleri için hazırlıklarını sürdüren Saadet Partisi, merakla beklenen Körfez belediye başkan adayını açıkladı.

KÖRFEZ SAADET SARIDOĞAN DEDİ

31 Mart yerel seçimleri için hazırlıklarını sürdüren Saadet Partisi, merakla beklenen Körfez belediye başkan adayını açıkladı.

24 Ocak 2019 Perşembe 19:45
KÖRFEZ SAADET SARIDOĞAN DEDİ

Bugüne kadar partinin tüm kademelerinde görev yapmış Körfez ilçenin sevilen ve tanınan ismi hem iş adamı hemde siyasetçi kimliği ile tanınan Recep Sarıdoğan Saadet Partisinin resmen Körfez Belediye başkan adayı oldu.

Saadet Partisi Körfez ilçe başkanlığı, il başkan yardımcılığı ve milletvekilliği adaylığı yapmış tecrübeli bir isim olan Sarıdoğan'ın adaylığı Saadet teşkilatlarında heyecana neden oldu.

Sarıdoğan'ın önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

Recep Sarıdoğan aday

Saadet Partisi tarafından açıklanan son listede, 5 büyükşehir belediye başkan adayı, 26 il belediye başkan adayı, 212 ilçe belediye başkan adayı ve 34 belde belediye başkan adayı olmak üzere toplamda 277 aday var. Açıklanan adaylar arasında Körfez Belediye Başkan adayı da yer aldı. SP, Recep Sarıdoğan’ı Körfez Belediye Başkan adayı gösterdi.

RECEP SARIDOĞAN KİMDİR?

1965 yılında Bolu’nun Göynük ilçesinde doğdu. İlkokulu Göynük’te, ortaokulu Kocaeli’nin Körfez ilçesinde okudu. Akabinde Gebze Mesleki ve Teknik Lisesinden mezun oldu. Bir süre özel alüminyum şirketlerinde çalıştı. Şu an Ensar Alüminyum Pazarlama Şirketinin sahibi olup, 14 inşaat şirketinde de ortaklığı bulunmaktadır. Aynı zamanda bu şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. Milli Görüş camiasının tanınan isimlerinden olan Sarıdoğan, Saadet Partisi Körfez ilçe Başkanlığı, Saadet Partisi Kocaeli il Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 24.01.2019 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38