banner28
banner23
banner36

Körfez seçimini yaptı, Başkan Şener Söğüt

Körfez’in yeni başkanı Şener Söğüt oldu.

Körfez seçimini yaptı, Başkan Şener Söğüt

Körfez’in yeni başkanı Şener Söğüt oldu.

01 Nisan 2019 Pazartesi 02:03
Körfez seçimini yaptı, Başkan Şener Söğüt

Körfez’in yeni başkanı Ak Parti Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt oldu. Söğüt kullanılan oyların %49,39’nu aldı. Söğüt’ün en yakın takipçisi %37,38 İYİ Parti Aday Salih Şirin, Saadet Partisi % 5,39 Recep Sarıdoğan oldu.

Şener Söğüt kimdir?

1975 Muş doğumlu olan Şener Söğüt, Yüksek makine mühendisidir. Ticaretle uğraşıyor. Partinin Körfez’deki kurucu gençlik kolları başkanıdır. 2009 yılında belediye meclis üyesi seçildi ve ardından başkan yardımcılığına getirildi. Fakat kısa bir zaman sonra bu görevinden istifa etti. 2014 yılında yeniden belediye meclisine girdi, parti sözcülüğünü üstlendi. Aday gösterilmediği iki ayrı parti kongresi döneminin ardından son olağan genel kurul sürecinde AKP Körfez İlçe Başkanı seçildi. Yerel seçim sürecinde görevinden istifa ederek belediye başkanlığına aday adayı oldu.

Son Güncelleme: 02.04.2019 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38