banner28

Körfez, Şener Söğüt’e Emanet

Körfez, Şener Söğüt’e Emanet

02 Nisan 2019 Salı 13:25
Körfez, Şener Söğüt’e Emanet

GAYEMİZ GÖNÜL KAZANMAKTI

İlçe Başkanlığında teşekkür konuşması yapan ve birlik beraberlik mesajları veren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt;“12 Ocak 2019 tarihinde adaylığımın açıklanmasının ardından 80 günü aşkın bir süre zarfında seçim kampanyamızı yürüttük. Bu süre içerisinde vatandaşlarımızın gönlünü kazanmayı gaye edinerek kendimizi ve icraatlarımızı anlatmaya çalıştık. 31 Mart’ta seçim kampanyamızdaki çalışmalarımızın karşılığını hamd olsun sandıktan aldık. Önümüzdeki süreçte inşallah gönül belediyeciliğini gönüllere nakış nakış işleyeceğiz.

AZİZ MİLLETİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Vatandaşlarımızın çoğunluğu tercihini bizden yana kullanarak bir kez daha AK Parti dediler. 1 Nisan itibariyle bu şehrin hizmetkârı olduk. Bizleri bu göreve layık gören ailesi, mensubiyeti, yaşam biçimi, aidiyeti ve felsefi inancı her ne olursa olsun 36 mahallemizdeki tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimiz her zaman başımızın tacıdır, başımızın üstünde yerleri vardır” dedi.

VATANDAŞLAR TEBRİK ETTİ

Seçim sonuçlarının açıklamasıyla birlikte İlçe Başkanlığında coşkulu bir kalabalık oluştu. Teşkilat mensupları başta olmak üzere, Körfezli vatandaşlar da Körfez Belediye Başkanlığına seçilen Şener Söğüt’ü tebrik ettiler.

RAMAZAN TUNA TEŞEKKÜR ETTİ

Şener Söğüt’ün konuşmalarının ardından konuşan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna; “2002 yılında aziz milletimize hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, inandığımız değerler doğrultusunda, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve bir kez daha AK Parti diyen değerli Körfez halkımıza şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart mahalli idareler seçim sürecinde gecesini gündüzüne katarak canla başla çalışan SKM (seçim koordinasyon merkezi) Başkanımıza ve ekibine, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarımız ile yönetimlerine, teşkilatımızın bel kemiği olan mahalle başkanlarımıza, zaferimizin sancaktarı olan sandık müşahitlerimize ve hülasa yeniden bir zafer destanı yazan tüm teşkilatımıza, şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

ŞENER SÖĞÜT KİMDİR?

Şener Söğüt, 1975 Muş doğumludur. Makine Yüksek Mühendisi olan Şener Söğüt, ticaretle uğraşmaktadır. Kocaeli ve Körfez Belediye Meclis Üyesi, Körfez Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı ve Gurup Sözcüsü görevlerini yürütmüştür. Siyasi hayatına 2001 yılında AK Parti'de kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı olmak üzere birçok kademede görev aldı. Şener Söğüt son olarak AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştür. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olmuş ve sonuçların açıklaması %49,17 ile Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Son Güncelleme: 03.04.2019 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38