Körfez’de Cumhur İttifakından Gövde Gösterisi

Adalet ve Kalkınma Partisi Körfez İlçe Teşkilatı ilk seçim bürosunu Güney Mahallesi’nde açtı. Açılış töreninde coşkulu kalabalığa hitabeden Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı  Şener Söğüt adeta gövde gösterisi yaptı.

Körfez’de Cumhur İttifakından Gövde Gösterisi

Adalet ve Kalkınma Partisi Körfez İlçe Teşkilatı ilk seçim bürosunu Güney Mahallesi’nde açtı. Açılış töreninde coşkulu kalabalığa hitabeden Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı  Şener Söğüt adeta gövde gösterisi yaptı.

10 Mart 2019 Pazar 18:17
Körfez’de Cumhur İttifakından Gövde Gösterisi

Fatih, Barbaros ve Güney Mahallelerini kapsayan ilk seçim bürosunun açılış törenine; AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Av.Emine Zeybek,AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna,MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu,BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram kurtaran,Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı yönetim ve üyeleri,MHP Körfez İlçe Teşkilatı Yönetim ve üyeleri,BBP Körfez İlçe Teşkilatı ve yönetimi,Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri,belediye meclis üyesi adayları ile mahalle sakinleri katıldı. Tüpraş Site Cami Önünde toplanan coşkulu kalabalık,seçim irtibat bürosu önüne kadar kortej yürüyüşü yaptı.

Birlikteliğimiz Daim Olsun

Açılış konuşmasını yapan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Körfez, muhteşemsin bu akşam, Allah hepinizden razı olsun, birlikteliğimiz bozulmasın. Gece gündüz demeden, çalışan belediye başkan adayımıza ve tüm ekibine teşekkür ederim. Bu süreç içerisinde sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadık. Bizimle uyum içerisinde hareket eden Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Büyük Birlik Partisi’ne teşekkür ederim’’ dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaptığı konuşmada  “Ben inanıyorum ki; AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayımız Şener Söğüt kardeşim de bizden devralacağı hizmet bayrağını en yukarılara taşıyacak. 31 Mart akşamı inşallah kazanan Cumhur İttifakı olacak, kazanan Körfez olacak. Biz bunun için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Hizmet Serüveni Devam Edecek

Cumhur İttifakı  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt tezahüratlar eşliğinde geldiği kürsüde, “Ülkemiz yıllarca inişli çıkışlı günler geçirdi. O günleri şöyle bir hatırlayın. 2002 yılında bir güneş doğdu. Ülkemizdeki istikrarsızlık dönemi sona erdi. Demokrasi tarihimizde iktidardaki partiler hep oy kaybetmiştir. Ancak Ak Parti iktidarı bir istisna olmuştur. Her girdiği seçimde oylarında büyük artış olmuş ve halkın desteği hiç eksilmemiştir. Bunun sebebi AK Partinin halkına her zaman hizmet götürmüş olmasıdır. Halkımız yine istikrardan yana, hizmetlerden yana  oyunu kullanacağından hiç şüphem yok. ” diye konuşan Söğüt hizmet serüveninin,gönül belediyeciliği ile birlikte artarak devam edeceğini söyledi.

Kent Meydanı ve Metro Müjdesi

Seçim Beyannamesinde yer alan projelerine değinen Başkan Adayı Şener Söğüt “Tütünçiftlik’te kent meydanı yapacağız. Otoparklı projelendirdiğimiz kent meydanı Körfez’li hemşerilerimizin buluşma noktası olacak. İlimtepe yolu,millet bahçeleri,millet kıraathaneleri,Körfez seyir terası gibi bir çok projemizi bu dönem sizlerin desteği ile hayat geçireceğiz. Körfez’den başlayarak Cengiz Topel Havaalanına ulaşacak metro hattının uygulama projeleri tamamlanacak yani Körfez’e metro getireceğiz.”diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini söyleyen MKYK Üyesi,Kocaeli Milletvekili Av. Emine Zeybek yaptığı konuşmada “Bizim diğer siyasilerden farkımız çalışkan insanlardan oluşan bir siyasi kadroyuz.Proje üretmek yerine, AK Parti’yi nasıl yıkarız diyerek milleti umursamadan siyaset yapmaya çalışan muhalefet var. Onlara buradan sesleniyorum; Bugün burada olsaydınız, coşku ve  heyecanı görseydiniz, bunun hayal olduğunu anlardınız” dedi. Program irtibat bürosunun açılış kurdelesinin kesilmesiyle son buldu.

Son Güncelleme: 11.03.2019 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merihh 2019-03-10 20:40:24

Körfezde Cumhur İttifakından Gövde Gösterisi gormeye deger

banner39

banner37

banner38