KÖRFEZ’DE KELEŞOĞLU’NA BÜYÜK DESTEK

Çocukluğundan bu yana Körfezde ikamet eden, Körfezde7 yıl öğretmenlik, 11 yıl okul müdürlüğü yapan ve Körfez'de geniş kesim tarafından tanınan AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı H. İbrahim Keleşoğlu, Tütünçiftlik sahilinde sivil toplum örgüt başkanları ile muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Keleşoğlu, kendisine destek istedi.

KÖRFEZ’DE KELEŞOĞLU’NA BÜYÜK DESTEK

Çocukluğundan bu yana Körfezde ikamet eden, Körfezde7 yıl öğretmenlik, 11 yıl okul müdürlüğü yapan ve Körfez'de geniş kesim tarafından tanınan AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı H. İbrahim Keleşoğlu, Tütünçiftlik sahilinde sivil toplum örgüt başkanları ile muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Keleşoğlu, kendisine destek istedi.

17 Mart 2015 Salı 00:28
KÖRFEZ’DE KELEŞOĞLU’NA BÜYÜK DESTEK

 Körfez Belediyesi'ne ait  Tütünçiftlik Sosyal Tesislerinde verilen kahvaltıya Körfez Belediye başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, AK Parti Körfez İlçe başkan Vekili Şaban Aydın, Diyanet- Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Birleşik Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk,  Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, S.S. 10 No'lu Körfez - İzmit Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bünyamin Koç, Körfez Karadenizliler Başkanı Hasan Karadeniz, Körfez Trabzonlular Dernek başkanı Nurettin Okutan, İlim Yayma Cemiyeti Körfez Şube Başkanı Muhammet Saraç, Körfez KİHMED Başkanı Mustafa Şerbetçi, Derince Trabzonlular Derneği Başkanı Zafer Demir, Koaceli Artvinliler Dernek Yöneticisi Halit Yiğit ile mahalle ve köy muhtarlar katıldı. Körfez Belediye Meclis Üyeleri ; Zeki Kurtuluş ve Ahmet Sinan Fidan ve körfez esnafından da kahvaltıya katılanlar oldu.

Ayrıca Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler, Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanım Selami Tarcan, Toç-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Hülya Aslan da katıldı.

 

Kahvaltıda konuşan 25. Dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Halil İbrahim Keleşoğlu yaptığı selamlama konuşmasında; başarılı bir okul müdürlüğüm yanısıra yıllardır sivil toplum örgütlerinde başkanlık yaptım. Yaptığım görevlerde hep başarılı hizmetler verdim. Dostlarım da bana bu başarılı hizmetleri siyasette de sürdürmem gerektiğini ve mutlaka milletvekili aday adayı olmamı istediler. Aday adaylığım son iki gün içinde karar verip, müdürlük görevimden ve memuriyetten istifa edip AK Partiden Kocaeli Milletvekili aday adayı oldum. Hiç bir şahsi beklentim yok. Sadece Ülkeme ve ilimize hizmet etmek istiyorum. 15 yıl Kocaeli'nde sendikacılık yaptım. Bu süre içinde büyük mücadele içinde bulundum. Hatta AK Parti'nin kapatılması sürecinde, bu haksızlık karşısında bile iddianamelere karşı durdum. Başörtü özgürlüğü meselesinde büyük mücadeleler içinde bulundum. Sıralamaya gireceğime yürekten inanıyorum. Ben görev adamıyım. Misyonumuza, milletimiz ve Kocaelili hemşerilerimize hizmet için ne varsa yapmaya hazırım. Ben İşbilen, iş gören, her zaman ulaşabileceğiniz sizden biri olan bir milletvekili adayıyım. Halkımızla içiçeyim. Partimizin benim deneyimlerime ve tecrübeme ihtiyacı olduğuna inanıyorum.  Önceden ilk beşe gireceğime inanıyordum şimdi ilk ikiye gireceğime inanıyorum. Allah bu yolda yardımcımız olsun sizden bol dua istiyorum. Sizden şimdiden büyük desteklerinizi istiyorum" dedi.

Keleşoğlu'nun konuşmasından sonra söz alan Diyanet-Sen genel Başkanı Mehmet Bayraktutar; Keleşoğlu’nun sendikal alanda ve halkımızın demokratik ve sosyal hakları mücadelesinde büyük katkılarının olduğunu belirterek, Keleşoğlu’na Memur-Sen ve Kocaeli halkı olarak borçluyuz diyerek el yapımı bir tablo hediye etti.

Ayrıca Körfez Belediye başkanı İsmail Baran, AK Parti'den aday adayı olan Halil İbrahim Keleşoğlu'na başarılar diledi. Baran, " Keleşoğlu, aday adayı olmadan önce gelip bizden düşüncelerimizi aldı. Her konuda kendilerine desteğimiz tamdır. Üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. Bende Belediye başkan adaylığımda ilk tanıştığım ve destek istediğim kişilerden birisidir. Sağ olsunlar kendileri bizlere tam destek vermişlerdi. Şimdi destek verme sırası bizde. Kendilerine başarılar diliyorum, çıktığı bu yolda Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Son Güncelleme: 18.03.2015 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38