banner28
banner23
banner36

KOTO'da gergin toplantı

KOTO Nisan Ayı Meclis’inde muhalefetin eleştirilerine cevap veren KOTO Başkanı Murat Özdağ’ın saldırgan ve lakayıt tavırları damga vurdu. Özdağ’a yakın meclis üyelerinden Fikret Yıldırım muhalefeti kastederek, “Başkanım basını dışarı çıkarın da bir hesaplaşalım şunlarla” dedi. Meclis KOTO tarihine adeta kara bir leke olarak geçti

KOTO'da gergin toplantı

KOTO Nisan Ayı Meclis’inde muhalefetin eleştirilerine cevap veren KOTO Başkanı Murat Özdağ’ın saldırgan ve lakayıt tavırları damga vurdu. Özdağ’a yakın meclis üyelerinden Fikret Yıldırım muhalefeti kastederek, “Başkanım basını dışarı çıkarın da bir hesaplaşalım şunlarla” dedi. Meclis KOTO tarihine adeta kara bir leke olarak geçti

27 Nisan 2016 Çarşamba 19:29
KOTO'da gergin toplantı

 KOTO Nisan Ayı Meclis Toplantısı bugün Burhan Kasım Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz başkanlık etti. 5 gündem maddesiyle toplanan KOTO meclisinde açılış konuşmasını yapan Bülent Karagöz, “23 Nisan çocuk bayramını geride bıraktık. 23 Nisan’da kurulan meclis Osmanlı Mebusan Meclisi’nin devamıdır. Bunu söylememdeki amaç şudur, Türkiye Cumhuriyeti geçmişiyle birdir ve her daim bir olacaktır” dedi. Bu sırada Karagöz’e 23 Nisan’ın aynı zamanda ulusal egemenlik bayramı olduğu hatırlatıldı. Karagöz konuşmasında amacının ulusal egemenliği vurgulamak olduğunu söyledi.

VALİLİKTEN ARIYORUZ

Karagöz’ün konuşmasının ardından meclise yeni katılan üyelerden olan İbrahim Atalay kendini tanıttı. Atalay kendini tanıttıktan sonra Bülent Karagöz meclis üyelerini “Valilikten arıyoruz. A-B kurumlarına yardım topluyoruz diye telefon alan üyelerimiz olduğunu öğrendik. Valilikle yaptığımız görüşmelerde böyle bir yardım kampanyası olmadığını öğrendik. Bu bir dolandırıcılık olayıdır. Lütfen dikkat edelim” diyerek uyardı. Karagöz’ün ardından KOTO Başkanı Murat Özdağ aylık faaliyet raporuyla ilgili söz aldı. Oldukça gergin ve sinirli olduğu gözlenen Murat Özdağ konuşmasında sık sık ithamlarda bulundu ancak meclis üyelerini tenzih ettiğini ifade ederek kendine bir çıkış kapısı bırakmayı ihmal etmedi.

 

AKIL ALMAZ MUHALEFET

Murat Özdağ konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Kendi yetersizliklerini yapılan güzel işleri kötüleyerek kapatmaya çalışan bir kısım insanlar gördüğüm için bu ayki konuşmamda 3 yıldır neler yaptığımızı anlatacağım. 3 yıldır ne yaparsak yapalım bazı kişilerin akıl almaz bir muhalefet içine girmeleri bizi bu konuşmayı yapmaya sevk edildi. Emin olun ki bu odayı herkesten ve her şeyden çok önemsiyor ve ciddiye alıyorum. Burada yönetime geldiğimizden beri gecesini gündüzüne katıp çalışıyoruz. Bunu kimsenin bize dayatması yada birlerinin takdirini kazanmak adına yapmıyoruz.

 

SİNEK VIZILTILARI

Ben gittiğim her yerde üyelerimizin sözlerini duyuyorum. ‘Başkanım siz yolunuza bakın, bu sinek vızıltılarına aldırmayın’ diyorlar. Bu da bana yetiyor. Bizim için önemli olan üyelerimizin ne düşündüğüdür. Ben odamıza kıymet katmak için mücadele ediyorum. Bütün bunlara rağmen çoluğundan çocuğundan, işlerinden fedakarlık eden insanların karşısına bazıları maalesef mahkeme kapılarında direnerek çıkıyorlar. Bizim hukuk sistemimize saygımız sonsuzdur. Bizim isteğimiz şudur ki, bu asil kurumun içinde her şeyi konuşup tartışalım.

Son Güncelleme: 27.04.2016 19:31
Anahtar Kelimeler:
MeclisKOTOToplantısı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38