KOÜ'de isyan

KOÜ Hukuk Fakültesi öğrencileri fakültelerinde yaz okulu açılmamasına tepki gösterdi, fakülte önünde basın açıklaması düzenledi

KOÜ'de isyan

KOÜ Hukuk Fakültesi öğrencileri fakültelerinde yaz okulu açılmamasına tepki gösterdi, fakülte önünde basın açıklaması düzenledi

21 Haziran 2016 Salı 16:34
KOÜ'de isyan

 Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakülte, tüm fakültelerde yaz okulu açılmasına karşın kendi fakültelerinde yaz okulu açılmamasını protesto etti. Fakültelerinde dekan vekili olarak görev yapan ve hukukçu olmayan, aynı zamanda rektör yardımcısı Ercüment Çiftçi’ye tepki gösteren öğrenciler fakülte önünde önce basın açıklaması, daha sonra 1 dakikalık oturma eylemi gerçekleştirdi. Öğrenciler adına basın açıklaması yapan Yasin Dursun, “Dekanın hukukçu bile olmadığı Hukuk Fakültesi dekanlığınca keyfi bir uygulamayla yaz okulu hakkımız gasp edilmiştir” dedi.

 

ÖĞRENCİLER MAĞDUR EDİLDİ

Öğrenciler yaz okulunun hakları olduğunu ve konunun takipçisi olmaya devam edeceklerini belirtti. Öğrenciler ayrıca, fakültelerinde yaz okulu açılmayacağının yaklaşık 2 gün önce açıklanması nedeniyle diğer okulların da başvuru tarihleri geçtiği için mağdur olduklarını dile getirdi. Fakültede yaz okulu açmak isteyen hocaların bulunmasına rağmen geçen hafta yapılan toplantı sonucu dekan vekili olarak görev yapan Ercüment Çiftçi’nin yaz okulu yapılmamasına karar verdiği iddia edildi. Dursun, “Yaz okulunun olmayacağı final sınavlarının ortasında ve diğer alternatiflerin kayıt döneminin bitmiş olduğu bir duyurarak öğrencilerini mağdur etmişlerdir” dedi.

Son Güncelleme: 23.06.2016 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38