Lodos'a dikkat

Meteoroloji iç ve batı bölgelerde kuvvetli lodos beklenirken, sıcaklıklar 2 ila 4 derece artacak.

Lodos'a dikkat

Meteoroloji iç ve batı bölgelerde kuvvetli lodos beklenirken, sıcaklıklar 2 ila 4 derece artacak.

13 Mayıs 2016 Cuma 11:26
Lodos'a dikkat

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, ülke geneli parçalı yer yer çok bulutlu olacak. Marmara'nın doğusu, Güney Ege ve İç Ege, Göller yöresi, Akdeniz'in Toroslar mevkii, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Kırklareli ve Edirne çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığı, ülke genelinde 2 ila 4 derece artacak.

Lodosa dikkat!

Rüzgar Marmara, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu bölgesinde özellikle gündüz saatlerinde güneybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esecek. Meteoroloji bu nedenle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Bazı illerde hava durumu

İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, doğu kesimleri yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı (26)

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu, doğu kesimleri yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı (26)

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu (29)

Adana: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı (28)

Antalya: Parçalı zamanla iç kesimleri çok bulutlu (24)

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (19)

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu (29)

Bölgelerde hava durumu

Marmara: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusu ve öğleden sonra Edirne, Kırklareli çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve iç kesimleri yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçecek.

Akdeniz: Parçalı bulutlu, iç ve batı kesimleri yer yer çok bulutlu, Isparta ve Burdur çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, Kars ve Ardahan çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batı kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu geçecek.

Son Güncelleme: 13.05.2016 11:27
Anahtar Kelimeler:
MeteorolojiYağışLodos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38