banner28
banner23
banner36

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği’nden deprem bölgesinde  8 MART DAYANIŞMASI

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde deprem bölgesine çok anlamlı bir destek geldi.

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği’nden deprem bölgesinde  8 MART DAYANIŞMASI

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde deprem bölgesine çok anlamlı bir destek geldi.

08 Mart 2023 Çarşamba 08:47
Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği’nden deprem bölgesinde   8 MART DAYANIŞMASI

Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları için ayırdıkları bütçeyi, deprem bölgesindeki kadın üreticilere destek için kullanacaklarını açıkladı.

DEPREM BÖLGESİNE DESTEK SÜRÜYOR

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, deprem bölgesine desteğine devam ediyor. Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan ve Birlik Paydaşı kooperatifler geçtiğimiz günlerde iki kez deprem bölgesine gitmiş, ünlü şeflerle mutfağa girerek depremzedeler için yemek hazırlığına destek vermişti. Ayrıca bölgedeki ihtiyaç sahipleri için ihtiyaç malzemeleri de birlik tarafından düzenli olarak bölgeye gönderilmeye devam ediyor.

8 MART’TA ANLAMLI DESTEK

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yeni bir çalışma daha düzenlediklerini açıkladı. Bu anlamlı günde kadın dayanışmasını öne çıkarmak, birlik ruhuna uygun olarak girişimci kadınları desteklemek ve aynı zamanda asrın felaketinin yaşandığı bölgede istihdamı devam ettirmek amacıyla 8 Mart kutlamaları için ayırdıkları bütçeyi bölgedeki kadın girişmcilere destek olmak için kullanacaklarını kaydetti. 

MİLLETÇE YASIMIZ SÜRÜYOR

Özcan, “Ülkemiz yastayken kutlama yapmak aklımızın ucundan geçmedi. Bunun yerine daha önce ayırdığımız bütçeyle Hatay’da girişimci kadınların ve deprem bölgesindeki kadın Kooparetiflerinin ihtiyaç fazlası elinde bulunan arsuz limonu, biber salçası, zeytinyağı ve kuru domates gibi ürünleri alıp, yine depremzedelerimiz için kullanacağız. Tek amacımız bu anlamlı günde başta bölgedeki kadınlarımız olmak üzere, depremzedelerimize elimizden geldiğince destek olmayı sürdürmek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38