Mengüç, ilçe başkan yardımcılarıyla buluştu

Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç, Ruhsatlandırma İstişare ve Koordinasyon Toplantısı’nda ilçe başkan yardımcılarıyla bir araya geldi

Mengüç, ilçe başkan yardımcılarıyla buluştu

Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç, Ruhsatlandırma İstişare ve Koordinasyon Toplantısı’nda ilçe başkan yardımcılarıyla bir araya geldi

28 Nisan 2016 Perşembe 14:58
Mengüç, ilçe başkan yardımcılarıyla buluştu

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ilçe belediyelerin İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı düzenleyen istişare ve koordinasyon toplantısı Antikkapı Restoran’da gerçekleşti. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman, ilçe belediye başkan yardımcıları ve ilgili ilçe belediye müdürleri katıldı.

 

UYGULAMADA BİR BÜTÜNLÜK SAĞLANMALI

Bilgilendirme toplantısında katılımcılara hitap eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, ‘’Kocaeli’de faaliyet gösteren işyerlerinin ruhsatlandırma ve denetleme işlemlerini gerçekleştiren ilçe belediyelerimizin müdürlükleri arasında bir diyalog ve ortak çalışma alanı oluşturulması amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Ruhsat işlemi, mevzuatın en fazla karışık olduğu alandır. Uygulamada mevzuat çerçevesinde bir bütünlük sağlanması sunulan hizmetin kalitesinde arttıracaktır. Bu organizasyon, bir platform çerçevesinde yürütülmeli. Belediyeler arası bilgi paylaşımı vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve başarılı hizmet sunulmasına sebep olacaktır’’ diye konuştu.

 

UYGULAMAYLA İLGİLİ SUNUM YAPILDI

Toplantıda ilgili müdürlüğün temsilcisi, katılımcılara konuyu daha yakından anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda ruhsatlandırma sürecinde hem kanunların harfiyen uygulanması, hem de vatandaşların mağdur edilmemesi konusunun üzerinde duruldu. Ruhsat sorun ve çözümlerinde ortak fikirlerin belirlenmesi için ortak platform oluşturulmasına karar verildi. Toplantıda çözüme ulaşmada daha hızlı olunması amacıyla her 3 ayda bir tekrar bir araya gelinmesine karar verildi.

Son Güncelleme: 28.04.2016 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38