MHP adayları ilk kez toplandı

MHP il başkanı Aydın Ünlü önderliğinde bir araya gelen milletvekili adayları seçim sürecini planlama ve saha programlarını oluşturmak amacıyla ilk kez bir araya geldi

MHP adayları ilk kez toplandı

MHP il başkanı Aydın Ünlü önderliğinde bir araya gelen milletvekili adayları seçim sürecini planlama ve saha programlarını oluşturmak amacıyla ilk kez bir araya geldi

22 Eylül 2015 Salı 11:30
 MHP adayları ilk kez toplandı
MHP milletvekilleri il başkanı Aydın Ünlü önderliğinde toplanarak, 1 Kasım seçimleri için açıklanan11 kişilik milletvekili listesi ile seçim sürecini planlama ve saha programlarını oluşturmak amacı ile ilk kez bir araya geldi. MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen’e ait olan Serbest Bölgedeki Rıhtım Restorant’ta gerçekleşen toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, milletvekili adayları, ilçe başkanları ve il yönetimi katıldı. Milletvekili adaylarından İsmail Okumuş toplantıda yer almadı.
EN AZ 4 VEKİL ÇIKARTACAĞIZ
Yenilen yemeğin ardından yemek duasını MHP Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan gerçekleştirdi. Toplantı öncesi konuşan il başkanı Aydın Ünlü, “1 Kasım sonrası ilk defa milletvekili adaylarımız ile bir araya geldik. 7 Haziran bizim için bir tatbikattı. 1 Kasım’da MHP’nin gerçek gücünü tüm ülkeye göstereceğiz. MHP Kocaeli’nin tüm beyin takımı burada ve bu beyin takımı 1 Kasım seçimlerinde en az 4 vekil çıkartma gücüne sahiptir.
KENT BAYRAMLAŞMASINA KATILACAĞIZ
Buradaki toplantımız ile seçimlerde 30 günlük saat saat saha ve programlarımızın alt yapılarını konuşacağız. MHP Kocaeli İl Başkanı olarak sorumluluklarımın farkındayım. 1 Kasım gecesi ülkenin Kocaeli’den parlayacak adaylarını çıkartacağız” dedi. Bayramlaşma programları içinde konuşan Ünlü, “ Kent Konseyi’nin düzenlediği bayramlaşmaya katılacağız. Teşkilatımız ise bayramın 2. günü saat 14.30’da il binamızda bayramlaşacak” ifadelerine yer verdi.


Son Güncelleme: 22.09.2015 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38