‘’Mikrofon başında 22 Yıl’’

Radyo 7 programcısı Talha Bora Öge kitap fuarına katılarak hayranları ile buluştu

‘’Mikrofon başında 22 Yıl’’

Radyo 7 programcısı Talha Bora Öge kitap fuarına katılarak hayranları ile buluştu

22 Mayıs 2016 Pazar 18:28
‘’Mikrofon başında 22 Yıl’’

 22 yıllık radyocu Talha Bora Öge 8. Kocaeli Kitap Fuarına katılarak hayranları ile buluştu. Kılavuz Gençlik Avlusu’nda yapılan söyleşiye Öge’nin hayranları yoğun ilgi gösterdi. “Mikrofon Başında 22 Yıl” Konulu söyleşisi ile hayranlarının karşısına çıkan Öge, 22 yıllık radyoculuk hayatını anlattı. Radyoyu doğru kullanmanın yollarını anlatan Öge konuşmasında; “Kimseye yaranmak için bu işi yapmıyorum omurgam dik kendi yolumda bu işi yapmaya çalışıyorum” dedi.

 

“YASTIĞA BAŞIMI KOYDUĞUMDA RAHAT UYUYABİLİYORUM”

Radyonun toplum üzerindeki etkileri üzerine konuşan Öge; “Ülkenin son 3 yılında çok enteresan olaylara şahit olduk ama ben yastığa başımı koyduğumda vatanım için milletim için bayrağım için doğru olanı yaptım diyorum bu yüzden de bir sürü tehdit aldım ama umurumda bile değil” diyerek kendisini eleştirenlere mesaj verdi.

 

ÖĞE,“RADYO 7 BANA ÇOK ŞEY KATTI”

Radyo 7 de programa başlama sürecini anlatan Öge konuşmasında; “Radyoda insanları kendinize bağlamak çok zor bu yüzden sabırlı olmanız gerekiyor, benim radyo da kaderim radyo 7 ile değişti” diyerek bu sayede 5 tane büyük ödüle layık görüldüğünü ifade etti.

 

“YARINI KENDİNİZE GEREKSİZ YERE YÜK ETMEYİN”

Radyoda yaptığı programlar yüzünden birçok eleştiri ve tehditlere maruz kaldığını söyleyen Öğe; “Bana sus diyenler acaba 3 yıldır benim bir şey kaybettiğimi görmüşler mi? Galip olan Allah’tır. Şeytanın sizi dürtmesine müsaade etmeyin yarına çıkmaya senedimiz olmadığı şu dünyada gelin yarını kendinize gereksiz yere yük etmeyin” Programını dua ile bitirmesini eleştirenlere de seslenen Öğe; “Benim dua etmemden neden rahatsız oluyorsunuz yaratana yalvarmak bir şeyler istemek niye zorunuza gidiyor” dedi.

Son Güncelleme: 22.05.2016 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38