banner28
banner23
banner36

MOBESKO’dan KOTO’ya ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan, MOBESKO Mobilyacılar Sitesi Başkanı Şenol Başoğul ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı

MOBESKO’dan KOTO’ya ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan, MOBESKO Mobilyacılar Sitesi Başkanı Şenol Başoğul ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı

10 Ocak 2019 Perşembe 15:02
MOBESKO’dan KOTO’ya ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası çeşitli kurum ve kuruluşlardan misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Başta ekonomi olmak üzere kentimize dair görüşmelerin gerçekleştirildiği ziyaretlerde, Oda’nın projeleri ve işbirlikleri de ele alınıyor. Kocaeli ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ile Meclis Başkanı Akın Doğan, son olarak MOBESKO Mobilyacılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul, Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda KOTO Meclis Üyesi Murat Aydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Sebahattin Akpolat ve Sefa Akaaydın’ı ağırladı.

BAŞKAN BULUT: MOBESKO İLİMİZE DEĞER KATIYOR

KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Murat Barış, Yusuf Ziya Uludüz, Yusuf Erenkaya ve Mehmet Akif Şen’in de yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Bulut, MOBESKO’nun örnek projeler arasında yer aldığını ifade ederek, “KOTO olarak sektörlerimizin güçlenmesi için kümelenme faaliyetlerinin çok önemli olduğunu biliyor, kurumsal olarak bizler de çeşitli projeler üzerinde çalışıyoruz. MOBESKO bu anlamda başarılı bir örnek olarak kentimize değer katıyor, diğer iler tarafından da örnek alınıyor. Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılı çalışmaları dolayısıyla takdirlerimi sunuyor, devamını diliyorum. Arzumuz, birçok sektörde bu oluşumların ve birlikteliğin kurulmasıdır” dedi.

BAŞOĞUL: KOTO, KENTİMİZİN ÖNCÜ KURULUŞU

MOBESKO Mobilyacılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul da, KOTO’nun iş dünyasını geliştirmeye yönelik projeleriyle Kocaeli’nin öncü kuruluşu olduğunu ifade ederek, “Kentimiz ve Kocaeli iş dünyası için fayda sağlayan projeler üretiyorsunuz. Mobilyada KDV indirimlerinin devamı için yoğun görüşmeler sürdürdüğünüzü de biliyoruz. Sektörü canlandıran girişimleriniz için özellikle teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan da, ziyaretleri dolayısıyla MOBESKO’ya teşekkür ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38