banner28

Öğrenciler baharı karşıladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz Spor Okulları’nda eğitim alan öğrencileri, baharı düzenledikleri şenlik ve etkinliklerle kutluyor.

Öğrenciler baharı karşıladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz Spor Okulları’nda eğitim alan öğrencileri, baharı düzenledikleri şenlik ve etkinliklerle kutluyor.

17 Mart 2016 Perşembe 13:45
Öğrenciler baharı karşıladı

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz Spor Okulları’nda eğitim alan öğrencileri, baharı düzenledikleri şenlik ve etkinliklerle kutluyor. Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen Atletizm Şenliği’nin ardından Spor Okulları’nın voleybol branşı öğrencileri de kendi aralarında renkli bir bahar etkinliği gerçekleştirdi. Ellerindeki balonlarla voleybol sahasına çıkan öğrenciler, baharı sporla karşılamanın keyfini yaşadı.

 

ÇOCUKLARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Ücretsiz Spor Okulları’nın İzmit Vezirçiftliği Spor Salonu’nda eğitim alan voleybol branşı öğrencileri düzenledikleri etkinlikle baharı karşıladı. Öğrenciler ellerine aldıkları renkli balonlarla filede renkli bir gösteri düzenledi. Spor Okulları’nın hayatlarına spor kültürünü kazandırdığını kaydeden çocuklar, bu fırsat için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

12 İLÇEDE 7 AYRI BRANŞTA

Ücretsiz Spor Okulları, yaklaşık dört yıldır Kocaeli’nin 12 ilçesinde 6-12 yaş arasındaki çocuklara 7 ayrı branşta spor eğitimi veriyor. 29 Spor Tesisinde devam eden ücretsiz spor eğitimi sayesinde çocuklar spor kültürü ile büyümenin şansını yaşıyor.

Son Güncelleme: 17.03.2016 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38