banner28
banner23
banner36

Okullar ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, okulların yeniden eğitime başlamasına değindi ve tarih verdi.

Okullar ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, okulların yeniden eğitime başlamasına değindi ve tarih verdi.

05 Mayıs 2020 Salı 19:13
Okullar ne zaman açılacak?

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılması hakkında açıklama. Ntv 'ye konuk olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk önemli açıklamalarda bulundu. 2020 LGS 'de bir ilk yaşanacağını söyleyen Bakan Selçuk, "Bu genel normalleşme sürecinde birçok karar alınıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu kararları açıkladı. Bu kararları birçok kurumla istişare yaparak almaktayız. Biz LGS ile ilgili kararlar alıyoruz ve uygulamaya geçiyoruz. YÖK'te YKS ile kararlar alıp uyguluyor. Her öğrencimiz kendi okulunda sınava girecek. Bu LGS tarihinde ilk defa yapılacak bir şey. Sınav bilgileri e-okul üzerinden açıklanacak." dedi.

İLKOKUL ORTAOKUL VE LİSELER NE ZAMAN AÇILACAK?

Okullar 31 Mayıs 2020 tarihine kadar tatil edilmi , eğitimler Eba üzerinden veriliyordu. Milli Eğitim Bakanı yaptığı son dakika açıklamasında okulların açılması ile ilgili şunları söyledi: "Okul şu tarihte açılacak demek doğru değil.

Bu dönem dinamik bir süreç. 1 Haziran'da okullar açılacak mı? Biz de okulların açılmasını diliyoruz. En azından kademeli olarak açılmasını istiyoruz. 1 Haziran için birden fazla planımız var. Koşullar çok iyi giderse deriz okulları açıyoruz. Kısmi iyileşme olur o zaman da kademeli açıyoruz deriz. Şartlara bakacağız. Önümüzdeki haftalarda şartlara bakacağız, ilgili kuruluşlarla görüşüp ve değerlendireceğiz. Temennim 1 Haziran'da okulların tümüyle açılması yönünde

Son Güncelleme: 05.05.2020 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38