Osmanlı Türkçesi Nisan dönemi kurs başvuruları başladı

TDED Kocaeli Şubesi tarafından Sanat Edebiyat Kültür Akademisi’nde (SEKA) düzenlenen Osmanlı Türkçesi kursu Nisan Dönemi başvuruları başladı

Osmanlı Türkçesi Nisan dönemi kurs başvuruları başladı

TDED Kocaeli Şubesi tarafından Sanat Edebiyat Kültür Akademisi’nde (SEKA) düzenlenen Osmanlı Türkçesi kursu Nisan Dönemi başvuruları başladı

20 Mart 2015 Cuma 09:21
Osmanlı Türkçesi Nisan dönemi kurs başvuruları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat Edebiyat Kültür Akademisi’nde (SEKA) Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen Osmanlı Türkçesi kursu Nisan Dönemi kayıtları başladı.

 PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA

Her hafta Pazartesi ve Çarşamba günü 18.00-21.00 saatleri arasında düzenlenen Osmanlı Türkçesi kursu Nisan Döneminde de bir ay sürecek ve kursun sonunda sertifika verilecek.

 MİLLİ KÜLTÜRÜN İNŞASINA KATKI

Osmanlı Türkçesi Kursu ile Milli Kültürün inşası hedeflenerek kütüphaneler ve arşivlerde yer alan Osmanlı Türkçesi basma ve yazma eserleri okuyup anlayabilecek bir nesil yetiştirilmesi planlanıyor. Bu amaca yönelik temel oluşturacak kurs ile Osmanlı Türkçesi’ni öğretecek elemanların yetiştirilmesi ana hedeflerden birini oluşturuyor.

 FARSÇA BAŞLIYOR

Öte yandan TDED Kocaeli Şubesi’nde her Salı ve Perşembe 18.00-21.00 ile Cumartesi ve Pazar 10.00-13.00 saatleri arasında Diksiyon ve Hitabet Kursu, Cuma günleri İngilizce Kursu veriliyor. Ayrıca Temel ve Orta Düzey Farsça iki farklı gruba Farsça eğitimi de veriliyor.

 DED KOCAELİ’DE HER CUMARTESİ

TDED Kocaeli Şubesi’nde her cumartesi Dr. Erdoğan Akkanat ile saat 10.00’da Ney ve aynı gün saat 13.00’de Tarihi Türk Mûsıkîsi Topluluk çalışmaları gerçekleştiriliyor. Hoca Ahmet Yesevî’nin Dîvân-ı Hikmet’ini Dr. Ali Vasfi Kurt ile saat 14.00’de okunmaya başlıyor. Her 15 günde bir de Şiir Dinletisi programı gerçekleştiriliyor.

 BAŞVURULAR WWW.TDEDKOCAELİ.ORG.TR ADRESİNDEN

Osmanlı Türkçesi kursuna başvuruda bulunmak isteyenler TDED Kocaeli Şubesi’nin www.tdedkocaeli.org.tr adresine girerek Kurs Başvurusu kısmından kayıt yaptırabilirler.

Son Güncelleme: 23.03.2015 22:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38