banner28

Rusya, havadan vurmaya devam edecek

Rusya'nın Suriye'de önemli birliklerini çekmeye başlamasına rağmen Savunma Bakan Yardımcısı Pankov, "Rusya, hava saldırılarına devam edecek" dedi.

Rusya, havadan vurmaya devam edecek

Rusya'nın Suriye'de önemli birliklerini çekmeye başlamasına rağmen Savunma Bakan Yardımcısı Pankov, "Rusya, hava saldırılarına devam edecek" dedi.

15 Mart 2016 Salı 20:16
Rusya, havadan vurmaya devam edecek

 Rusya Savunma Bakan yardımcısı Nikolai Pankov Suriye'de hava saldırılarına devam edeceklerini söyledi. 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin dün yaptığı açıklamada Rus ordusunun önemli kısmının Suriye'den çekilmeye başlayacağını söyleyerek, diplomatlarına Cenevre'de Suriye hükümeti ve muhalefet arasında gerçekleşen barış görüşmelerinde girişimlerini yoğunlaştırmasını istemişti. Ve bugün Rusya Savunma Bakanlığı, Rus savaş uçaklarının ilk bölümünün Suriye'de Rusya'ya ait Hmeymim hava üssünden ayrılarak geri dönüş için yola çıktıklarını açıkladı.

"Rusya, hava saldırılarına devam edecek"

Tüm bu sıcak gelişmeleri Rusya Savunma Bakanının sözleri izledi. Suriye'de Rusya'ya ait Hmeymim hava üssünde "Görev tamamlandı" töreninde konuşan Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Nikolai Pankov, Rus hava kuvvetlerinin geri çekilmeye rağmen Suriye'de IŞİD ve diğer "terörist" gruplara bağlı örgütleri vurmaya devam edeceğini söyledi.
              
RIA haber ajansında yer alan habere göre Pankov, "Bazı olumlu sonuçlar elde edildi" diyerek, uzun süredir devam eden savaşın sonlanması için "gerçek bir şansın" doğduğunu belirtti.
              
Pankov, "Fakat hâlâ terörizme karşı bir zaferden konuşmak için erken. Rus hava gruplarının terörist noktalara yönelik hava saldırılarına devam etme görevi var" dedi.

Son Güncelleme: 15.03.2016 20:17
Anahtar Kelimeler:
SaldırıRusyaHavadan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38