banner28
banner23
banner36

Rusya'dan Türkiye'ye ilk uçuş...

Türkiye-Rusya İlişkilerinin normalleşmesi adımının atılması sonrası, ilk charter uçuş 7 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Rusya'dan Türkiye'ye ilk uçuş...

Türkiye-Rusya İlişkilerinin normalleşmesi adımının atılması sonrası, ilk charter uçuş 7 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

01 Temmuz 2016 Cuma 17:02
Rusya'dan Türkiye'ye ilk uçuş...
 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinden sonra Rusya Hükümeti’ne talimat vererek en kısa sürede yaptırımların kaldırılması için çalışmalara başlanmasını söylemişti. Putin’in, dün de Rusya Federasyonu vatandaşlarına tur operatörleri tarafından Türkiye turlarının satışına ve charter uçuşlarına getirilen yasağın kaldırıldığına dair imzayı attığı Kremlin resmi internet sayfasından paylaşıldı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Türkiye'ye yönelik charter uçuşların 7 Temmuz'da başlayacağı bildirildi. 

SHGM'nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda, "Rusya'dan Türkiye'ye 7 Temmuz'da başlayacak 17 uçuşluk charter başvurusu Genel Müdürlüğümüzce onaylanmıştır." ifadesi kullanıldı.

Sibirya'dan 17 Temmuz'da

Rusya’da Türkçe yayın yapan Gazetem’de yer alan habere göre Tomsk Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Olga Sevostyanova Tass haber ajansına yaptığı açıklamada, “17 Temmuz’dan itibaren Türkiye Antalya açılıyor; Novosibirsk’den charter programı oluşturuldu ve ilk olarak Azur Aur havayolu Anex tur operatörünün ilk uçuşunu gerçekleştirecek” dedi.

Son Güncelleme: 01.07.2016 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38