Saadet Partisi, Başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı

SP, 12 ilçe ve büyükşehir belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı. Tanıtım programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “Kocaeli hizmete susadı. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet hızı, borçlanma hızı kadar olsaydı öğrencilerimiz şimdi Umuttepe’ye havarayla giderdi” dedi.

Saadet Partisi, Başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı

SP, 12 ilçe ve büyükşehir belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı. Tanıtım programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “Kocaeli hizmete susadı. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet hızı, borçlanma hızı kadar olsaydı öğrencilerimiz şimdi Umuttepe’ye havarayla giderdi” dedi.

21 Şubat 2019 Perşembe 13:48
Saadet Partisi, Başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı

 

Saadet Partisi (SP) 31 Mart yerel seçimlerindeki ilçe belediye başkan adaylarını ve büyükşehir belediye başkan adayını tanıttı. Ramada Otel’de gerçekleştirilen aday tanıtım programına İl Başkanı Nurettin Çelik’in yanı sıra, İl Karargah Başkanı Alaattin Çakmak, İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, tüm belediye başkan adayları, ilçe başkanları, il ile ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

Aday tanıtım programında konuşan SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Her bir seçim kendi içerisinde bir fırsattır. Bu fırsatı kendi içinde faydaya dönüştürecek çalışmaları Saadet Partisi her dönem yerine getirmiştir. Saadet Partisi olarak hizmet gününü sabırsızlıkla bekliyoruz. Kocaeli’de adaylarımızı etkin bir şekilde insanların önene koyduk. Adaylarımız araziye çıktı ilk olarak Zafer bey hemen uğur böceği gibi uçtu gitti. Akabinde Dilovası ve diğer tüm adaylarımız da uğur böceği gibi uçup gitti” dedi.

KOCAELİ’NİN GÖNLÜNDE YER ALACAĞIZ

Çelik, “Birileri 94 ruhuyla yerelden itibaren yeniden hizmet etmek istediğini söylüyor. Bu ruh değil, Kocaeli’de 94 anlayışı Allah’ın izniyle burada. Yeni nesil belediyeciliğin simgesi olan dürüst başkan dürüst yönetim anlayışı ile Kocaeli’nin gönlünde yer alacağız. Başkanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Her biri kendi kentinde 5 yılı hizmet içinde geçirmesini diliyorum” diye konuştu. Çelik’in konuşmasının ardından katılımcılar ‘#dürüstolmakgerekirse’ hashtag ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

5 YIL HİZMET ETMEK İÇİN GELDİK

Çelik’in ardından Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, “Kocaeli’de yaşayan 2 milyon insanın iyiliğini, huzurunu, kaygı ve endişelerin giderilmesini, umudun yeşermesini diliyorum. Kocaeli’de en dürüst en liyakatli adayları gösterdikleri için il ve ilçe teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Kocaeli’de bütün iyi adayların en iyilerini, en dürüstlerini Sadet partisi olarak takdim ettik. 5 yıl hizmet etmek için buraya geldik” dedi.

KOCAELİ’DE YENİ BİR HİKAYE BAŞLAYACAK

Kocaeli çocukluğumuzun geçtiği, olgunlaştığımız, tecrübe edindiğimiz şehrimizdir diyen Aydın, “Emeğimize, şehrimize sahip çıkacağız. Ülkemizde yerelde ve genelde sorunlarımız var. Üstesinden gelinemeyecek sorunlarımız yok. Kocaeli için yeni bir hikayenin, başlangıcın 31 Mart olduğuna inanıyoruz. Dokunmadık gönül, sıkmadık el bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

KOCAELİ HİZMETE SUSADI

Bizim dışımızda algılar oluşturulacak ama bunları alt edeceğiz diyen Aydın, “Dedikodular, iftiralar, ithamlarla fanatik seçmenler ile aramıza kalın duvarlar oluşturulmak isteniyor. Bir takım zorluklar yaşayabiliriz ama zaten Saadet Partisi olarak bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Olmazı olduracağız ve değişimi büyükşehir ile 12 ilçede gerçekleştireceğiz. Kocaeli hizmete susadı” diye konuştu.

HİZMET HIZI BORÇLANMA HIZI KADAR OLSAYDI

Çağrı merkezlerine düşen her bir talep Kocaeli’nin sorunudur diyen Aydın, “Bu sorunların giderilmesi için bir de öneri merkezi oluşturacağız. Her sorunun çözümünü vatandaşımıza ulaştıracağız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet hızı, borçlanma hızı kadar olsaydı öğrencilerimiz şimdi Umuttepe’ye havarayla giderdi. Kocaeli’de bir yozlaşma var. Belediyenin imkanlarını çar çur etmeyeceğiz, rüşvet almayacağız, vermeyeceğiz. Temelde bu anlayış Kocaeli’de her bir sorunun çözümü için yegane adresidir” dedi. Selin BECER

SP’nin belediye başkan adayları şu şekilde:

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın

İzmit Belediye Başkan adayı Ahmet Özen

Gebze Belediye Başkan adayı Burcu Çetinkaya

Kandıra Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan

Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya

Gölcük Belediye Başkan adayı Nihat Yıldız

Derince Belediye Başkan adayı Halil Kayın

Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu,

Başiskele Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu

Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan

Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç

Kartepe Belediye Başkan adayı İbrahim Bıyıklı

Karamürsel Belediye Başkan adayı Mehmet Özalay

Son Güncelleme: 21.02.2019 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38