Saadet Partisi Kocaeli İl ve İlçe Gençlik Kolları, başkanları ile bir araya geldi.

İl Gençlik Kolu Başkanı Muhammet İkbal Yıldırım’ın öncülüğünde gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısına il yönetim kurulu üyeleri ile beraber 12 ilçe başkanı katılım sağladı.

Saadet Partisi Kocaeli İl ve İlçe Gençlik Kolları, başkanları ile bir araya geldi.

İl Gençlik Kolu Başkanı Muhammet İkbal Yıldırım’ın öncülüğünde gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısına il yönetim kurulu üyeleri ile beraber 12 ilçe başkanı katılım sağladı.

16 Şubat 2015 Pazartesi 20:44
Saadet Partisi Kocaeli İl ve İlçe Gençlik Kolları,  başkanları ile bir araya geldi.
 

 Saadet Partili gençler gündem hakkında ve 7 Haziran günü yapılacak olan genel seçim hakkında bilgi alışverişinde bulundu, seçimler için planlama yaptı.

İl Başkanı Yıldırım, “Saadet Partisi gençliği olarak, seçimlerden seçimlere çalışan, menfaatleri uğruna siyaset yapan kişiler değiliz. Bizler kendisinden önce, kendisini feda ederek kardeşlerinin iyiliği için çalışan gençlik teşkilatıyız. Biz İl Gençlik Kolları olarak tüm Kocaeli’nin gençlerinin bilinçlenmesinden, maneviyatından sorumlu olduğumuz gibi ilçe başkanlarımızda ilçelerinin bütün gençliğinden, Saadet Partili olsun veya başka bir parti mensubu olsun herkesin bilinçlenmesinden sorumludur. Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın da dediği gibi “Bir milletin asıl gücü topu tüfeği tankı değil, İnançlı ve imanlı gençliğidir.” Saadet Partisi olarak gençlerimize önem veriyoruz, değer veriyoruz.” Diye konuştu.

Genel Seçimlere de değinen Yıldırım, “Önümüzde ki seçimlerde Saadet Parti teşkilatlarında gençlik olarak daha fazla etkin rol oynayacağız. Çalışmalarda daha fazla yer alacağız ve milletvekili adaylığı noktasında söz sahibi olacağız, bu yüzden bizlere çok büyük sorumluluk düşüyor.  Son zamanlarda görüyoruz ki, gençlerimiz büyük bir manevi buhran içindeler. İntihar, alkol kullanımı, uyuşturucu kullanımı, tecavüzler, adam öldürmeler, hırsızlıklar son 12 yıl öncesine göre çok fazla artmış durumda. Gençlerimizi bu manevi buhrandan kurtarmak için 7 Haziran seçimlerinde Saadet Partisinin meclise girmesi oradan da iktidara gelmesi gerekmektedir. Bu da biz gençlerin elinde. Bunun bilincindeyiz ve bu bilinç ile gece gündüz demeden daha fazla çalışacağız.” Dedi. 

Son Güncelleme: 16.02.2015 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2015-02-16 23:17:57

Allah szdn razı olsun gençler.

banner39

banner37

banner38