“SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN”

MHP’de görev alacak sandık görevlileri eğitildi

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN”

MHP’de görev alacak sandık görevlileri eğitildi

22 Ekim 2015 Perşembe 10:37
“SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük Teşkilatı 1 Kasım Genel seçiminde görev  alacak sandık müşahitlerine eğitim verdi.MHP İl Başkanı Aydın Ünlü “Ülkemizin bekası için bu seçim hepimiz için çok önemli.Sizin için en önemli görev sandıklarımıza sahip çıkmanızdır.”dedi.  1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi’nde görev alacak MHP sandık görevlilerine, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ı tarafından seminer düzenlendi. Düzenlenen eğitim seminerinde sandık güvenliği ve 1 Kasım seçim süreci görevinde yapılacaklar hakkındaki konular görüşüldü. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, sandıkta görev alacak sandık görevlilerine, müşahitlere ve okul sorumlularına görevlerinde başarılar diledi.

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN”

 MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Ülkemizin bekası için bu seçim hepimiz için çok önemli. Sizin için en önemli görev sandıklarımıza sahip çıkmanızdır. Sizlerden tek isteğim alnımızın akıyla kazandığımız oyların güvenliğini sağlamanızdır. Bu sayede sizlere güvenimiz sonsuz olup 1 Kasım seçiminde yerine getireceğiniz görev için hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 22.10.2015 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38