Şehidimizin köprüsü açıldı

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü B Kapısı önünde yapımı tamamlanan Şehit Polis Serdar Gökbayrak Köprüsü açıldı

Şehidimizin köprüsü açıldı

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü B Kapısı önünde yapımı tamamlanan Şehit Polis Serdar Gökbayrak Köprüsü açıldı

21 Ekim 2016 Cuma 14:39
Şehidimizin köprüsü açıldı

 Kocaeli Üniversitesi (KOÜ)  Umuttepe Kampüsü’nde yapımı tamamlanan Şehit Polis Serdar Gökbayrak Köprüsü il protokolünün katılımıyla açıldı. Köprü açılışına; Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, KOTO Başkanı Semih Barış, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan ve şehit polis Serdar Gökbayrak’ın ailesi katıldı.

 

ÜNİVERSİTEMİZE YAKIŞTI

Açılışta ilk olarak konuşan vali Hasan Basri Güzeloğlu, “ Aziz şehidimiz Serdar Gökbayrak adına yapılan ve insana hizmeti amaçlayan köprünün üstündeyiz. Serdar şehidimiz de diğer şehitlerimiz gibi bizler için canını feda etti. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu millet değerlerine sahip çıkacak” dedi. Ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Üstgeçit köprümüz üniversitemize yakıştı. Şehidimizin ismiyle adeta yıldızlaştı. Daha bir güzelleşti” ifadelerini kullandı.

 

YOLUMUZU AYDINLATACAKLAR

Son olarak konuşan AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Bir vatan evladının, her insan evladının yüreğini yaralayan bir geceydi. Bunu unutturmayacağız. Hem şehitlerimizin ismini yaşatarak hem de o gece tahribat alan yerleri müze olarak düzenleyerek bunu yapacağız. Bu şehitler bizim için bir mihenk taşı olacak, bir kandil gibi yolumuzu aydınlatacak” dedi.

Son Güncelleme: 21.10.2016 14:40
Anahtar Kelimeler:
ŞehitKocaeliKöprü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38