Şehitler son yolculuğuna uğurlandı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Aydın ailesinin cenaze namazına katıldı.

Şehitler son yolculuğuna uğurlandı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Aydın ailesinin cenaze namazına katıldı.

12 Ağustos 2016 Cuma 17:11
Şehitler son yolculuğuna uğurlandı

 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Aydın ailesinin cenaze namazına katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, iki gün önce polis servisine bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan Demet Yıldırım Aydın ile çocukları Oğuz Kaan Aydın ve Ceylin Naz Aydın’ın, Gebze Çoban Mustafa Paşa Camisinde kılınan cenaze namazlarına katılarak son yolculuğuna uğurladı.

 

GEBZELİ AİLE DİYARBAKIRDA ŞEHİT OLDU

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde iki gün önce terör örgütü PKK tarafından polis servis aracına düzenlenen bombalı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetmiş, 5’i polis 12 kişi yaralanmıştı. Terör örgütü PKK tarafından düzenlenen hain saldırıda Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan Aydın ailesinden Demet Yıldırım Aydın(31), Oğuz Kaan Aydın(6) ve Ceylin Naz Aydın(2) hayatını kaybederken baba Muhammet Aydın(33) ise ağır yaralanmıştı. Cenaze törenine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Milletvekilleri, il protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ŞEHİTLERİMİZİN MEKÂNI CENNET OLSUN

Annesi Behiye Yıldırım ile babası Necati Yıldırım’ı ziyaret için gittikleri Diyarbakır'da bombalı saldırıda şehit olan Aydın ailesinden anne Demet Yıldırım Aydın ile çocukları Oğuz Kaan Aydın ve Ceylin Naz Aydın’ için Gebze'deki cenaze töreninde bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Acımız çok büyük. Aydın ailesine sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun. Rabbim bize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

 

BİNLERCE GEBZELİ ŞEHİTLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Gebze Çoban Mustafa Paşa Camiinde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aydın ailesinin şehitleri, binlerce Gebzeli tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede, hain saldırıda hayatını kaybeden anne ve 2 çocuğun yakınları gözyaşlarını tutamadı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde ağır yaralı olan baba Muhammet Aydın’ın annesi Hamiyet Aydın ve babası Turhan Aydın, şehit düşen gelinleri Demet Yıldırım Aydın ile torunları 6 yaşındaki Oğuz Kaan Aydın ve 2 yaşındaki Ceylin Naz Aydın’ın tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından Demet Yıldırım Aydın ile çocukları Oğuz Kaan Aydın ve Ceylin Naz Aydın naaşları defnedilmek üzere Pelitli Köyü mezarlığına götürüldü.

Son Güncelleme: 12.08.2016 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38