banner28
banner23
banner36

Şener Söğüt’e Hacı Osman’da büyük ilgi

Söğüt, Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk kez oy kullanacak gençleri de ziyaret eden Söğüt’e ilgi büyüktü

Şener Söğüt’e Hacı Osman’da büyük ilgi

Söğüt, Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk kez oy kullanacak gençleri de ziyaret eden Söğüt’e ilgi büyüktü

21 Ocak 2019 Pazartesi 11:47
Şener Söğüt’e Hacı Osman’da büyük ilgi

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında Hacı Osman Mahallesi’ndeydi. İlk olarak Bağdat Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelen Şener Söğüt’e; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, SKM Başkanı Fehmi Öztürk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Söğüt, gençlerle birlikte ilk kez oy kullanacak gençlere yönelik düzenlenen ziyaretlere de katıldı.

EN BÜYÜK DESTEĞİ VERDİNİZ

Gençlerle sohbetinde renkli görüntüler oluşurken, Başkan Adayı Söğüt, AK Parti’nin gençlere verdiği öneme dikkat çekti. Söğüt ve beraberindeki heyet daha sonra Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu ziyarette konuşan Başkan Adayı Şener Söğüt, “Hacı Osman Mahallemiz en büyük mahallemizden biri konumunda. Her seçimde bizlere en büyük desteği veren mahallelerimizden.

ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ

Bugüne kadar mahallemize güzel hizmetler yapıldı. Yunus Pehlivan döneminde başlayan çalışmalar, İsmail Baran başkanımızın çalışmaları ile devam etti. Bizler de bu çıtayı daha yükseğe çıkartacağız; sizlerle birlikte daha güzel projelere imza atacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Adayı Söğüt, daha sonra teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Son Güncelleme: 21.01.2019 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38