banner28
banner23
banner36

Şener Söğüt’ten şehit ailelerine ziyaret

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, ilçedeki şehitlerimizin ailelerini ziyaretetti. Ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Şener Söğüt’ten şehit ailelerine ziyaret

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, ilçedeki şehitlerimizin ailelerini ziyaretetti. Ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

17 Ocak 2019 Perşembe 15:40
Şener Söğüt’ten şehit ailelerine ziyaret

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yöneticileri ile birlikte şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. İlk olarak Kayseri’de hain saldırıda şehit düşen Abdülsamet Özen’in babası Hüseyin Özen ve annesi Hayriye Özen’i evlerinde ziyaret eden Şener Söğüt, “Şehidimizin acısı bizlerin de yüreğini dağladı” ifadelerini kullandı.

DUALAR EKSİK OLMADI
Şener Söğüt ve beraberindeki heyet daha sonra Kıbrıs Barış Harekâtı sırasında şehit düşen Nizamettin Aydın’ın evine gitti. Şehidimizin babası Ferzane Aydın ile sohbet eden Şener Söğüt, daha sonra da Şehit Uzman Çavuş Osmangazi Çetingöz’ün evini ziyaret etti. Baba Kerim Çetingöz, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirirken, şehidimiz için dualar edildi.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
Oldukça duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde Başkan Adayı Şener Söğüt son olarak Kayseri’de terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen Piyade Er Raşit Yücel’in babası Ferit Yücel ve annesi Şükran Yücel’in evini ziyaret etti. Başkan Adayı Şener Söğüt, her fırsatta şehit ailelerini ziyaret ederek kendilerinin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek istediklerini ifade etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
“Vatanı uğruna şehit düşen evlatlarımızın mücadelesi sayesinde bugün burada huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz” diyen Başkan Adayı Şener Söğüt, “Şehitlik en yüksek makam, en yüksek mertebe. Devletimiz ve milletimiz onların emaneti olan sizlerin her zaman yanında. Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa hiç çekinmeden ulaşın, söyleyin. Her zaman sizlerin yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38