Sıcaklıklar normale dönecek

Son günlerde mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklar bugün normale dönüyor. İstanbul ve Ankara 24, İzmir 28 derece...

Sıcaklıklar normale dönecek

Son günlerde mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklar bugün normale dönüyor. İstanbul ve Ankara 24, İzmir 28 derece...

20 Mayıs 2016 Cuma 14:54
Sıcaklıklar normale dönecek

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, öğleden sonra Artvin, Trabzon ve Rize'nin iç kesimleri, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri; gece saatlerinde Kıyı Ege ile Edirne, Çanakkale ve Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. 

Hava sıcaklığı, ülke genelinde 2 ila 4 derece artması ve mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Bazı illerde hava durumu

İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (24)

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (24)

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (28)

Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (23)

Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (28)

Samsun: Parçalı bulutlu (20)

Erzurum: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (18)

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (28)

Bölgelerde hava durumu

Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyıları sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Kıyı Ege'nin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı bulutlu, zamanla Doğu Karadeniz yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Artvin çevreleri ile Trabzon ve Rize'nin iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusu ile zamanla bölge genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.


Son Güncelleme: 20.05.2016 14:55
Anahtar Kelimeler:
HavaDurumuSıcaklık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38