banner28

Sirmen, yeni hayvan pazarı sözü verdi

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, İzmit Belediyesi’nce Çayırköy’de kurulan hayvan pazarını ziyaret etti.

Sirmen, yeni hayvan pazarı sözü verdi

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, İzmit Belediyesi’nce Çayırköy’de kurulan hayvan pazarını ziyaret etti.

20 Mart 2014 Perşembe 13:58
Sirmen, yeni hayvan pazarı sözü verdi
Sefa Sirmen’e bu ziyaretinde belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Hayvan satıcıları ile bir araya gelen Sirmen’e ilgi büyüktü. Hayvan satıcıları, vaat edilen koşulların yerine getirilmediğini ve sıkıntılar yaşandığını ifade etti. Sıkıntıları dinleyen Sirmen, hayvan pazarının durumunun kötü olduğunu 30 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni hayvan pazarı inşa edileceğinin sözüverdi.

‘ÇAYIRKÖY HAYVAN PAZARI PİSLİK İÇERİSİNDE’

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, İzmit Belediyesi’nin Türkiye için örnek bir proje olacak vaadiyle Çayırköy’e kurduğu hayvan pazarının halinin içler acısı olduğunu belirtti. Sirmen, “Hayvan pazarının hali çok kötü. Sıkıntılarınızı dinledim ve gördüm. Kötü şartlarda ekmeğinizi kazanmaya çalışıyorsunuz. Mevcut belediye’nin yüksek bütçeleri olmasına rağmen yine vatandaşımız için kullanılmamış. Hayvan satıcıları için kalıcı hayvan pazarı yapacağız dedikleri pazar alanı pislik içerisinde. Bu pisliğin içinde kalmanıza benim gönlüm razı olmuyor, olamaz. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelir gelmez yepyeni sizlerin isteği doğrultusunda hayvan pazarı inşa edeceğiz” açıklamasın bulundu.

Son Güncelleme: 20.03.2014 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38