banner28

Sonunda yakalandılar

Kocaeli’nin iki ayrı ilçesinde toplam 5 soygun gerçekleştiren iki kişi, uzun bir takibin sonucunda yakalandı

Sonunda yakalandılar

Kocaeli’nin iki ayrı ilçesinde toplam 5 soygun gerçekleştiren iki kişi, uzun bir takibin sonucunda yakalandı

08 Mart 2016 Salı 18:32
Sonunda yakalandılar

 Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Derince ve Darıca ilçelerinde meydana gelen soygun olaylarının zanlılarını yakalayarak adalet karşısına çıkardı. Soygunlar üzerine yürütülen çalışmalarla önce zanlıların kimliklerini ve kullandıkları aracı belirleyen İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ilk olarak kiralık olduğu belirlenen aracın peşine düştü, onun İstanbul Pendik’te olduğunu tespit etti. Çalışmayı İstanbul’a kaydıran ekipler yerini belirlediği araca yaklaştığı anda şahıslar polisten şüphelenip kaçmaya başladı.

 

BİRİ ASKER FİRARİSİ

Bir süre devam eden kovalamacanın ardından aracı durdurmayı başaran polis, araçtaki M.O. isimli şahsı gözaltına aldı, araçta yaptığı aramada da 11 gram esrar ele geçirdi. Bu kişinin yer göstermesiyle ayrıca, soygun olaylarının diğer şüphelisi Ö.K. isimli şahıs da yakalandı. Asayiş şubeye götürülen zanlıların parmak izlerinin soygun gerçekleşen yerlerden toplanan parmak izleriyle aynı olduğu tespitiyle şahıslar adliyeye sevk edildi. Bu arada zanlılardan M.O.’nun askerlik yaptığı birliğinden firar ettiği de öğrenildi.

Son Güncelleme: 08.03.2016 18:33
Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkPolis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38