Sosyal medya evladı babasına öldürttü!!!

İzmit Cedit Mahallesinde kızı ile birlikte ikamet eden 41 yaşındaki Erdal Günlü, tartıştığı 17 yaşındaki kızı Rana Günlü’yü tabancayla öldürdükten sonra intihar ederek yaşamına son verdi.

Sosyal medya evladı babasına öldürttü!!!

İzmit Cedit Mahallesinde kızı ile birlikte ikamet eden 41 yaşındaki Erdal Günlü, tartıştığı 17 yaşındaki kızı Rana Günlü’yü tabancayla öldürdükten sonra intihar ederek yaşamına son verdi.

20 Haziran 2017 Salı 14:51
Sosyal medya evladı babasına öldürttü!!!
 
İzmit Cedit Mahallesinde kızı ile birlikte ikamet eden 41 yaşındaki Erdal Günlü, tartıştığı 17 yaşındaki kızı Rana Günlü’yü tabancayla öldürdükten sonra intihar ederek yaşamına son verdi.

İzmit Cedit Mahallesinde kızı ile birlikte ikamet eden 41 yaşındaki Erdal Günlü, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflar yüzünden tartıştığı 17 yaşındaki kızı Rana Günlü’yü tabancayla öldürdükten sonra intihar ederek yaşamına son verdi.İzmit Cedit Mahallesi Turan Güneş Caddesi Gönenç Apartmanında kızı Rana Günlü (17) ile birlikte ikamet eden baba Erdal Günlü (41) iftar saatinden sonra kızı ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından baba Erdal Günlü, eline geçirdiği tabanca ile kızı Rana Günlü’ye ateş etti. Kızı kanlar içinde kalan baba daha sonra aynı tabancayla kendine ateş ederek intihar etti. Evden gelen gürültüleri duyarak kontrol etmek isteyen ve aynı apartmanda ikamet eden Erdal Günlü’nün kardeşi Olcay Günlü, kapının üzerinde bırakılan anahtarla içeri girdiğinde kardeşi ve yeğenini kanlar içinde buldu.

 

Hastanede yaşamını yitirdi

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Rana Günlü’nün yaşamını yitirdiği tespit edilirken ağır yaralanan baba Erdal Günlü ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Başına isabet eden mermi ile ağır yaralanan Erdal Günlü, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri evde detaylı incelemelerde bulundu. Olay yerinde tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından Rana Günlü’nün cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı.

816cbe9b-4b10-488f-a673-94061fde23a8-001.jpg

Sosyal medyadaki fotoğraflar yüzünden

Yaşamını yitiren Rana Günlü’nün babasından ayrı olan annesi Şengül Pekkaya ile birlikte Eskişehir’de yaşadığı ve burada lise öğrencisi olduğu öğrenildi. Babası tarafından İzmit’e çağrılan Rana Günlü ile babasının, sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflar ve giyim tarzı yüzünden sık sık kavga ettikleri öne sürülürken babasının kızını bu nedenle sık sık dövdüğü iddia edildi. Erdal Günlü’nün eşinden boşandıktan sonra başka bir evlilik yaptığı ve bu evlilikten de 2 çocuğu olduğu, cezaevinden çıktıktan sonra da ağabeyi Olcay ile birlikte börekçilik yaptıkları öğrenildi.

 

Giyimine kuşamına karışıyordu

Ölen Erdal Günlü’nün kardeşi Olcay Günlü, kardeşinin psikolojisinin bozuk olduğunu belirterek, “Cezaevinden çıktıktan sonra bir türlü kendine gelemedi. Kızının da bazı hal ve hareketlerine çok kızıyordu. Hafta sonları kızı yanına geliyordu. Kızıyla problemleri, sıkıntıları vardı. Kızının instagram hesabındaki paylaştığı fotoğraflara kızmıştı. Giyimine kuşamına karışıyordu. Ben de dedim bu kız çocuğu hevesi geçer normale döner dedim. ‘Beni dinlemiyor, çağırıyorum gelmiyor’ diyordu. 3 günden beri yanımda değildi. İşi bırakmıştı. Sıkıntı yoktu. Bana dedi, kızın biletini aldım geliyor dedi. Tamam dedim. Kız geldi amca diye kucaklaştık. İkisi beraber yukarıya çıktılar. Bende çıktım işim bitince, aynı apartmanda yan dairede oturuyorum” dedi.

 

Psikolojiyi üzerinden atamadı

Olay gecesi apartmandan gelen sesle irkildiklerini söyleyen Günlü, “Bir bayan sesi duydum, eyvah dedim kardeşim kızını dövüyor. Yukarı eşimle beraber çıktık. Kapının önünde bağırdık. Baktık anahtar üzerinde açtık girdik. Kız çekyatta yatıyordu. Babası da yanında. Aradık ambulans geldi. Kız kontrol edildi, ex olmuş dediler. Kardeşim yaşıyordu. Cezaevinden sonra hep yanımdaydı. Bırakmadım düzelsin diye. Cinayete dolaylı dolayı iştirak suçundan 12 yıl yattı 9 ay önce çıktı. Toparlamaya çalışıyorduk. Psikolojiyi üzerinden atamadı” şeklinde konuştu.

 

Toprağa verilecekler

Babası tarafından öldürülen Rana Günlü’nün annesi de acı haberi alarak Eskişehir’den İzmit’e gelerek kızının cenazesini teslim aldı. Asri Mezarlık Morgunda tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından annesine teslim edilen Rana Günlü’nün cenazesi toprağa verilmek üzere Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine gönderildi. Otopsi işlemleri tamamlanan baba Erdal Günlü’nün cenazesi ise yakınlarına teslim edildi. 3 çocuk babası olan Erdal Günlü’nün cenazesi Sakarya Beşköprü’de toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 20.06.2017 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38