banner28
banner23
banner36

Spor Okullarından ‘’Baba Oğul Kampı’’

Ücretsiz spor okulları, öğrencilerine yönelik baba-oğul kampı düzenledi.

Spor Okullarından ‘’Baba Oğul Kampı’’

Ücretsiz spor okulları, öğrencilerine yönelik baba-oğul kampı düzenledi.

14 Şubat 2019 Perşembe 13:26
Spor Okullarından ‘’Baba Oğul Kampı’’

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi bünyesinde sporu tabana yayama amacıyla hizmet veren ücretsiz spor okulları, öğrencilerine yönelik baba-oğul kampı düzenledi. Kent yaşamının durağanlığından çıkan çocuklar hafta sonunu babalarıyla doğanın eşliğinde sportif etkinlikler yaparak geçirirken mutlulukları yüzlerine yansıdı. 

 

BİRİNDEN FAYDALI ETKİNLİKLER

Diriliş Gençlik Kapmlarında üç gün süren Baba-Oğul kampında birbirinden faydalı birçok etkinlik düzenlendi. 120 oğul ve baba kampta; doğa yürüyüşü, matrak, okçuluk ve satranç gibi etkinliklerinin yanında hava koşullarının da etkisiyle, kardan adam yapma ve kartopu oynama gibi kaynaşmayı pekiştirecek etkinlikler de yaptı.

 

TELEVİZYON TABLET VE BİLGİSAYAR YOK

Kampta televizyon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik aletlerinin bulunmaması babalar ve oğulları için büyük bir fırsata döndü. Çocuklar okul zamanı yoğun ders programından, babalar ise iş temposundan sıyrılarak 3 gün boyunca baş başa kalıp beraber vakit geçirildiler.

 

MUTLU BABALAR

Babalar ile oğullarını kaynaştırma amacıyla düzenlenen baba-oğul kampında babaların mutluluğu göze çarptı. Kent yorgunluğunu atıp, oradaki kargaşadan kurtulduklarına dikkat çeken babalar etkinliğin ilerleyen zamanlarda devam etmesini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38