Taksi şoförü öldürüldü

İzmit'te meydana gelen olayda taksi şoförü bıçaklanarak öldürüldü

Taksi şoförü öldürüldü

İzmit'te meydana gelen olayda taksi şoförü bıçaklanarak öldürüldü

07 Ekim 2016 Cuma 00:18
Taksi şoförü öldürüldü

 Olay, İzmit Terzibayırı Mahallesi Korniş Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre; Oğuz S. ile amcasının oğlu Yıldıray S. bir yere gitmek için Çınarlı Taksi durağından taksi çağırdı. Bir süre sonra bölgeye 41 T 0445 plakalı taksiyle Ali Özkaraman(65) geldi. İki şahıs taksiye bindikten sonra henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki şahıs, taksi şoförü Özkaraman’a bıçakla saldırdı. Yaşanan arbedede taksi şoförü Ali Özkaraman ile saldırganlardan Oğuz S. bıçak darbesiyle yaralandı.

 

HASTANEDE ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan taksi şoförü ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İki zanlı ise kaçmak isterken polis ekipleri tarafından yakalandı. Taksi şoförü Ali Özkaraman hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Zanlılardan yaralı olan Oğuz S. Seka Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 07.10.2016 00:19
Anahtar Kelimeler:
Taksişpföröldürüldü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38