banner28
banner23
banner36

Tavşancıl 'da tarihi yapı restore edilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tavşancıl'da bir yapıyı daha restore etmeye hazırlanıyor

Tavşancıl 'da tarihi yapı restore edilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tavşancıl'da bir yapıyı daha restore etmeye hazırlanıyor

10 Nisan 2016 Pazar 13:34
Tavşancıl 'da tarihi yapı restore edilecek

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin tarihi değerlerine sahip çıkıyor. Tarihi binalar restorasyon projeleri kapsamında yenilenerek, kullanılabilir hale getiriliyor. Bu kapsamda Dilovası Tavşancıl Mahallesi'nde bulunan bir tarihi yapının daha restore edilmesi için çalışma başlatılıyor.  

 

KULLANIM ALANI 243 METREKARE

Tavşancıl'da 1690 nolu parselde yer alan üç katlı tarihi yapı Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından restore edilecek. Toplam kullanım alanı 243 metrekare olan yapının bodrum ve zemin katı 80,  birinci katı ise 83 metrekare ölçülerine sahip. Binanın bodrum katı taşlık ve odalardan oluşuyor. Zemin ve birinci kata sofa, odalar, tuvalet ve banyo bulunuyor.

 

12 NİSAN'DA İHALE

Yapı aslına uygun olarak restore edilerek günümüze kazandırılacak.  Yapının restorasyonunu yapacak firmayı belirlemek için Büyükşehir Belediyesi ihale düzenleyecek.12 Nisan'da gerçekleştirilecek ihale saat 11.00'de Büyükşehir ihale salonunda yapılacak.

​ 

Son Güncelleme: 11.04.2016 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38