banner28
banner23
banner36

Teröre karşı tek yürek

Başkan Karaosmanoğlu, terör olaylarına ve tehditlerine karşı en güzel cevabı AVM’yi gezerek verdi

Teröre karşı tek yürek

Başkan Karaosmanoğlu, terör olaylarına ve tehditlerine karşı en güzel cevabı AVM’yi gezerek verdi

21 Mart 2016 Pazartesi 14:23
Teröre karşı tek yürek

 Teröre karşı tek yürek

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstanbul İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör olayının ardından, ülke insanı üzerinde bir baskı oluşturarak normal yaşamından uzaklaşmasını isteyen odaklara en güzel cevabı Kocaeli de ki  AVM’leri gezerek verdi. Ülkemizin ve şehirlerin teröre teslim olmayacağını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Sizden korkan sizin gibi olsun” diyerek AVM’ler de vatandaşlarla sohbet edip, alışveriş yaptı.

 

“TERÖRE KARŞI TEK YÜREK OLMALIYIZ”

Beyoğlu İstiklal Caddesi Balo Sokak’ta meydana gelen hain terör saldırısına tepki gösteren Başkan Karaosmanoğlu, “Teröre teslim olmayacağız ve bunu da yaşantımızla göstereceğiz, gösteriyoruz.  Buradan bütün dünya bilsin ki; Türkiye terörü yenecek ve halk olarak da teröre asla teslim olmayacağız. Çanakkale’de ve İstiklal Savaşı’nda canını feda eden bu millet sizden mi korkacak” ifadelerini kullanırken, “Teröre karşı tek yürek olmalıyız. Hayatımız ve yaşantımız dün nasılsa yine aynısı olmalıdır. Unutmayın ki İstiklal’de patlayan bomba istiklalimizi ve özgürlüğümüzü hedeflemiştir. Balo Sokak’ta yapılan canlı bomba saldırısı, terörün etkisini artırmak için yapıldı. Vatandaşlarımızı sindirerek herkesin kabuğuna çekilmesini hedeflediler. Bir kez daha ifade edeyim ki; hayatı durdurmak isteyenler asla bunu başaramayacaklar” şeklinde konuştu.

 

KENTİMİZİN TÜM SOKAKLARI BİZLERİNDİR

Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Şehrimizin cadde ve sokaklarını cıvıl cıvıl yaparak, teröre teslim olmayacağımızı bir kez daha bütün dünyaya ilan etmeliyiz, ediyoruz. Vatandaşlarımız sokaklarında, caddelerde ve alışveriş noktalarında esnafıyla ortak hareket etmelidir. Kentimizde özgürce ve arzu ettiğimiz gibi yaşamaya devam edeceğiz. Gençlerimiz okullarına gidecek, parklarında kitap okuyacak, ilçe merkezlerinde kendi müziklerini yapacak, sinemaya ve tiyatroya gideceklerdir” şeklinde konuştu. Terör örgütleri ve arkalarındaki güçlerin Allah’ın izniyle er veya geç hüsrana uğratılacağını da ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Güvenlik kuvvetlerimiz var gücüyle çalışıyorlar. Bugünde sokaklarda, AVM’lerde, çarşı merkezlerinde ve insanımızın olduğu her yerde görevlerini yapıyorlar. Milletçe birliğimize ve beraberliğimize sahip çıkarak, terör üzerinden Türkiye’yi dizayn etmeye çalışanlara gereken cevabı vereceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 21.03.2016 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38