banner28
banner23
banner36

Tır şoförü yanarak can verdi

TEM Otoyolu üzerinde meydana gelen feci kazada 1 kişi yanarak can verdi, 4 kişi ise yaralandı

Tır şoförü yanarak can verdi

TEM Otoyolu üzerinde meydana gelen feci kazada 1 kişi yanarak can verdi, 4 kişi ise yaralandı

20 Nisan 2016 Çarşamba 17:34
Tır şoförü yanarak can verdi

 Kaza, TEM Otoyolu Acısu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kömür yüklü TIR Ankara istikametinde seyrederken bir anda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak karşı şeride geçti. Olayın ardından TIR'ın dorsesinde bulunan kömürler de yola dökülmeye başladı. Bu sırada İstanbul istikametinde giden 06 M 1064 plakalı otomobilin sürücüsü TIR'dan kaçmaya çalışırken manevra yaptı. Bunun sonucunda lüks araç yol kenarına uçtu. İstanbul istikametine seyreden 54 K 340 plakalı otomobil de hem bariyerlere hem de TIR'a çarptı. Öte yandan kontrolden çıkan TIR yan yatarak devrildi.

YANARAK CAN VERDİ

Kazanın ardından TIR’da yangın çıktı. Çıkan yangında TIR sürücüsü Dursun Erdoğan yanarak can verdi. Kaza nedeniyle yol araç trafiğine kapanırken, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

4 YARALI

54 K 340 plakalı araç içerisinde bulunan Ahmet Keskin, Nazmi Keskin ve Süleyman Özer ile 06 M 1064 plakalı aracın sürücüsü yaralandı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 20.04.2016 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38